Blogg Flashbay lanserer sine første trådløse ladere

Vi er svært glade for å kunngjøre de nyeste tilleggene til vårt stadig større produktsortiment, Edge og Cirque – våre første induktive ladere.

Også kjent som trådløse ladere, er induktive ladere den neste generasjonen av enhetsladning, bærbare elektriske enheter kan lades uten behov for noen ledninger. Laderen selv må fortsatt være koblet til strøm, men den mobile enheten eller nettbrettet sitter løst på toppen når det lades.



Bortsett fra den nye teknologien, tilbyr Edge og Cirque også fantastiske merkevarebyggingskapasiteter, med toppen til begge ladere tilgjengelig for fototrykk for å vise frem din logo og slagord på en dristig og synlig måte. Når kombinert med hvor praktiske Edge og Cirque er, er det lett å se hvorfor vi er så glade for å lansere våre nye induksjons ladere - det perfekte markedsførings produktet for dine forretningsbehov.

Hvis du vil vite mer om våre induksjons ladere, eller noen av våre andre produkter, vennligst fyll ut vårt få tilbud skjema, og en av våre kunde konsulenter vil straks ta kontakt.


flashbay Forfatter: Chris Anguelov
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.