Blogg Nytt år, nye produkter

Globalt var 2016 et begivenhetsrikt år for å si det mildt! For oss var det vårt travleste år til nå. Her tar vi en titt tilbake på høydepunktene i 2016, og ser fremover til hva som kommer  2017.

Minnepinne modellen
Dette året designet, bygget og lanserte vi to nye minnepinner: WalletStick og Fin. Vi legger mye arbeid ned i hver modell, så det er alltid hyggelig å se hvor godt de ble mottatt. WalletStick ble lansert i august og er allerede en av våre mest populære modeller. Fin lansert vi i oktober og den har allerede generert stor interesse. Vi ser frem til å tilby deg disse to modellene som en del av vårt sortiment i 2017 og utover.


Powerbank
Vår største suksess i 2016 er våre nye Powerbanker. Vi gradvis introduserte powerbaneker til noen valgte marked gjennom året og ble overveldet av responsen vi fikk i hvert eneste land. Per dags dato tilbyr vi 6 forskjellige Powerbank modeller og forskjellig Powerbank tilbehør til kundene våre basert i fastlands Europa, Storbritannia, Irland, USA, Canda og Hong Kong. Powerbanker vil snart bli tilgjengelig til kunder i alle våre marked.

2017
Hvis 2016 er en indikasjon på hva 2017 vil bli så blir det nok et travelt år.  Vi jobber kontinuerlig med nye minnepinner og Powerbank ideer og vil ha ytterligere spennende kunngjøringer i året som kommer.

Klar for et tilbud?
Fyll ut våre få tilbudskjema og en dedikert kundekonsulent vil kontakte deg så snart som mulig.


flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.