Blogg Våre USB minnepinne-modeller

Vi har levert minnepinner med logo til organisasjoner over hele verden siden 2003. Vårt utvalg har utviklet seg i løpet av de siste 13 årene, og vi tilbyr i dag 25 ulike modeller. Her tar vi en titt på de viktigste typene i vårt sortiment.

Kortene
Tynn, elegant og slående. Vårt Wafer og Alloy-USB kort er en flott måte å gi din merkevare den oppmerksomheten den fortjener. Wafer-kortet kan trykkes med fullt fargefoto, og Alloy kan screenprintes eller lasergravers.



Multifunksjonelle
Alle USB minnepinner kan tjene flere formål, men disse modellene går ett skritt videre. Disse kan enten brukes til å skrive, fungere som en binders, åpne en flaske eller skinne et lys når det trengs. Den nyttige minnepinnen ble nå enda mer nyttig.



Klassikeren
Noen ting går aldri av moten. Disse modellene er evige klassikere og faste favoritter blant kundene våre. Små og betydningsfulle, hva er det å ikke like?



Noen nye favoritter
Vi jobber alltid med å utvikle nye modeller og stiler for å holde førsteplassen som leverandør av minnepinner med logo i verden. Disse er bare none av våre siste design, tilgjengelige eksklusivt for Flashbay.



Klar for å utforske vårt utvalg?
Besøk vår produktside og be om et raskt tilbud. Vi kan sende deg noen gratis vareprøver slik at du kan ta en nærmere titt på utvalget vårt og enklere finne din favoritt.

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.