Blogg Vi ansetter

Vi er nå i ferd med å utvide vårt team. Du kan utforske vårt selskap, kultur og tilgjengelige roller i mer dybde her.

Siden 2003 har vårt team (og produkt utvalg) vokst fra år til år. I dag er vi nummer en i verden som business-to-business (B2B) leverandør av logo merkede USB minnepinner, USB kort og Powerbanker. Dette er takket være at alle våre medarbeider har en personlig og profesjonell service. Vi prøver å tilfredsstille selskap av alle størrelser, fra uavhengige enkeltmannsforetak til de største multinasjonale selskaper.



Som medlem av Flashbay teamet får du en mulighet til å jobbe med noen av verdens største og mest gjenkjennelige merker mens du nyter fordelene med å arbeide som en del av et smart, dynamisk og morsomt team. Vi er for tiden på utkikk etter en rekke Sales Account Managers i vårt britiske og USA kontor. Vi leter etter noen som er flittig og høyt motivert.

Vi er oppdaterer jevnlig våre stillings annonser på tvers av alle våre kontorer (London, UK, Mountain View, California, USA, Sydney, Australia, og Manilla, Filippinene), så kom innom våre nettsider ofte for å utforske ledige stillinger.


flashbay Forfatter: Chris Anguelov
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.