FAQHvordan bruker jeg en minnepinne?

Bare koble minnepinnen inn i USB-porten på datamaskinen eller andre USB-utstyrte enheter. Hvis flash-stasjon har et lys (LED), vil det blinke for å indikere at den fungerer.
Datamaskinen kan gjenkjenne når en ny stasjon har blitt oppdaget, og ber deg åpne stasjonen (eller kjøre filer som allerede er på stasjonen). Velg alternativet for å "åpne" eller "utforske" den nye stasjonen.
Hvis du kjører Microsoft Windows som operativsystem, kan du også se den nye stasjonen ved å klikke på "Min datamaskin" på "start-meny" som lister opp alle datamaskinens stasjoner, inkludert flash-stasjonen. Dobbeltklikk på flash-stasjon for å åpne den.
Dra filene du vil kopiere til minnepinnen inn i mappen som vises på skjermen. Filene er nå overført til din minnepinne (dette skjer normalt umiddelbart, men kan det ta litt lenger tid hvis filene er store).
Du kan koble fra flash-stasjon når som helst, så lenge filene ikke leses fra eller skrives til flash-stasjonen. Påse at LED lyset ikke blinker hvis enheten har et.
Å overføre elementer fra din minnepinne til en annen datamaskin, utforske filene på pinnen som ovenfor, og dra dem til et sted på den nye datamaskinen.