FAQHvilke kontroller bruker vi i våre minnepinner?

Flashbay bruker for øyeblikket SMI 324 kontrollen i USB minnepinner vi produserer. Vær oppmerksom på at dette kan endres uten forvarsel.

minnepinne

Se SMI324 kontroller Test Rapport

SMI324 USB minnepinner kontroller informasjon:

SM324 er en svært kompitabel, og høy-ytelse USB 2.0 minnepinne kontroller ment for å støtte NAND typen USB-minne og SPI på en chip. Den SM324 integrerer en høyhastighets USB 2.0 mottaker nemlig Transceiver Macro-cell Interface transceiver, en Serial Interface Motor og en forstærket 80C51 kompitabel 8-bit mirkoprosessor. Ved å overholde USB spesifikasjon ver.2.0 og USB Mass Storage Class spesifikasjon ver.1.0 kan SM324 bli støttet av Windows 98/98SE, Mac og Linux operativsystem. Når det gjelder strømforbruket så oppfyller SM324 med USB strøm spesifikasjon ver.2.0 for buss-drevne enheter. Og for USB.2.0 minnepinne program støtter SM324 opptil 8 data Flash banker og “Skrivebeskyttelse” sikkerhetsfunksjon fra USB 2.0 minnepinne. SM324 er designet spesielt for høy hastighet og USB 2.0 minnepinne med stor kapasitet. Disse USB 2.0 minnepinneene kan brukes som flyttbar disk for data utveksling.Med SM324`s komplette programvare støtte, kan brukere enkelt bruke USB 2.0 minnepinner for Backup og sikkerhet. Målet med SM324 kontrollerne er å drastisk øve USB flash-minne data overføring samt redusere de totale system kostnadene ved å produsere en produksjons klar nøkkelferdig løsning løsning til kundene. SM324 er tilgjengelig i 64-pin LQFP pakke.

Funksjoner:
  • Komplett USB spesifikasjoner ver.2.0 kompatibilitet
  • Kan brukes med en USB Mass Storage Class spesifikasjoner ver.1.0
  • Bulk Only transport protokoll
  • Kan brukes med enUSB power spesifikasjon for buss-drevne enheter
  • Operativsystemer som støtter: Windows XP/2000/Me/98/98SE, Mac OS 9.x og nyere, Linux Kernel 2.4 og nyere.
  • Master & Slave SPI (Serial Peripheral Interface) for fleksible applikasjoner.
  • ISP (In System Programming) oppdaterings mulighet.
  • Støtter begge kanaler for Flash minne, gjennomsnitt dataoverføringshastighet på opptil 32MB i sekundet
  • Kompitabel med SLC NAND type Flash og opp til 8 banks
  • Støtter MLC Flash Memory med 4 symbols (bytes) ECC motor.
  • Støtter VID, PID, serienummeret og leverandørinformasjon oppdatering
  • Gir LED indikator når USB Flash Disk er klar/brukes
  • Støtter skrivebordsbeskyttelse sikkerhetsfunksjon for å beskytte data på USB minnepinnen
  • Støtter suspendere og vekking/gjennoppta
  • Integrert 80C51 kompitable 8-bit mikroprosessor med forbedret funksjon
  • 12MHz crystal driver krets
  • Fabrikkert i en0.16um CMOS prosess
  • 1.8 Volt lavt strømforbruk kjernevirksomhet
  • Opererer på en enkel strømforsyning (Vdd = 5.0V)
  • Tilgjengelig i LQFP 64-pin (9x9mm inkludert pads) pakke