FAQHva er minnepinnens lese- og skrivehastigheter?

Flashbay bruker kun høy kvalitet NAND flash-minne fra Hynix, Samsung, KIOXIA*. Micron og Intel. Når vi produserer bestillingen vil vi velge det NAND-minne som har den beste blandingen av ytelse og verdi på tidspunktet for produksjonen.

En retningslinje på våre standard flash-stasjoners lese / skrive hastighet er som følger:

USB 2.0:
Kronologisk skrivehastighet = 3 ~ 10 MB / s
Kronologisk lesehastighet = 10 ~ 25 MB / s

USB 3.0:
Kronologisk skrivehastighet = 10 ~ 45 MB / s
Kronologisk lesehastighet = 60 ~ 150 MB / s

Disse lese og skrive hastighetene tilbyr en guide til minnepinnens lese/skrive-ytelse og stammer fra nylige tester. Vennligst merk at vi endrer minnepinnenes komponenter fra tid til annen basert på tilgjengelighet og pris. Dette betyr at ovenstående lese/skrive-hastigheter ikke kan garanteres.

* Toshiba-minne ble omdøpt til Kioxia på 1 oktober 2019.