FAQ"On the Go" minnepinner (OTG) forklart

Noen av våre modeller tilbyr to valg av USB-kontakt. Disse modellene kalles ofte "On the Go" minnepinner. Den ene enden vil alltid ha en standard USB-kontakt i full størrelse, vanligvis kalt "Type-A". Den andre enden er et valg av enten en USB-C eller Micro USB kontakt.

Type-C Enheter
Type-C-kontakten er kompatibel med hvilken som helst enhet som har Type-C USB-port, inkludert Apples nyeste MacBook Pro laptop, HP Spectre laptop, Samsung Galaxy S8 Smartphone, Google Pixel Smartphone og mange flere. Listen over Type-C kompatible enheter forventes å vokse raskt over de neste årene.

Micro-B Enheter
Micro-B-kontakten er kompatibel med alle On-Go-enheter som har en Micro-B USB-port. Dette inkluderer flere mobiltelefoner, nettbrett og digitalkamera modeller.

Fordeler med On-The-Go minnepinner
På On-The-Go enhetene kombineres to USB-kontakter i en modell. Fordelene inkluderer:
  • Tilbyr ekstra lagringsplass for ditt nettbrett eller mobiltelefon. Bare sett inn og overfør alle filene dine til minnepinnen.
  • Fungerer også som minnepinne for din bærbare datamaskin eller stasjonære datamaskin via Type-A-kontakten.
  • Overfør filer raskt mellom en Type-A enhet og en Type-C eller Micro-B enhet via de to kablene.
  • Du kan også overføre filer fra Micro-B eller Type-c enhetene til Type-A enhetene dine.
"On the Go" minnepinnene er en ekstremt moderne måte å markedføre din bedrift på. Valget mellom to USB-kontakter vil sikre at kundene dine bruker minnepinnene i årene som kommer.

Når du bestiller denne typen minnepinne for et arrangement, bør man vurdere å dele antallet mellom kontakt typer. For eksempel, hvis du vil ha 500 Lynx modeller, bestiller du 250 med Type-C-kontakt og 250 med micro-B-kontakt. På arrangementet kan du spørre mottakeren hvilken kontakt type de foretrekker.