FAQHva er USB 3.0 eller SuperSpeed ​​USB?

USB står for 'Universal Serial Bus', og '3.0' refererer til den nyeste versjonen av dette grensesnittet som også går under navnet 'SuperSpeed USB'.

USB3.0 tilbyr raskere ytelse og forbedret energieffektivitet enn USB2.0 samtidig opprettholde bakover kompatibilitet med USB 2.0 grensesnitt. Den USB3.0-grensesnittet vil hovedsakelig nytte enheter med ekstreme krav til båndbredde, for eksempel til streaming av high definition video.

Hva gjør USB3.0-grensesnittet løftet? ?
  • USB3.0 har en 5 Gbps signaliserer sats som tilbyr 10x økt ytelse i forhold Hi-Speed ​​USB (USB2 0.0).
  • USB3.0 har en Sync-N-Go teknologi som minimerer brukeren vente-tid under Synkronisere operasjoner...
  • USB3.0 vil gi optimalisert strømforsyningeffektivitet. Ingen enhet polling oppstår og lavere aktive og inaktive strømkrav blir sett.
  • USB3.0 er bakover kompatibel med USB 2.0. Enheter fungere sammen med USB 2.0-plattformer. Verter støtter USB 2.0 Legacy-enheter.