Twister

Blogg Flashbay lanserer ny audio produktkategori

Med glede lanserer vi nå en helt ny produktkategori - vårt Audio utvalg av Bluetooth® høyttalere og hodetelefoner som kan merkes med din logo eller hjemmeside.

Våre første Audio produkter er Cube, Tab og Seed Bluetooth® høyttaler og Arc Bluetooth® hodetelefoner. Cube ig Arc kommer i hvit med en skarp finish og kan preges med vår ultra-presise Screen Printing metode. Den metalliske Tab (tilgjengelig i gull, rose gull og sølv) og Seed (naturlig lønne tre), kan begge lasergravers samt screen printes.

Vi er fremdeles dedikert til våre minnepinner og Power produkter og det er deres globale suksess som har lagt grunnlaget som gjør det mulig for oss å lansere denne nye produkt gruppen.Per dags date er våre Audio produkter tilgjengelige i USA, Canada, fastland Europa, Storbritannia, Irland, Australia, Japan og Singapore. Vi er spent på å utvide både territoriene vi leverer til og produkt kategorien over de kommende ukene og månedene.

Hvis du ønsker å få mer informasjon om våre Audi produkter, fyll ut vårt få tilbud skjema. En dedikert kunde konsulent vil ta kontakt så fort som mulig.


flashbay Forfatter: Chris Anguelov
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.