Twister
Sky iON

Munnbind Sky iON Tilbud

Vår Sky iON™ munnbind har en flerlagskonstruksjon med et spesiallaget ytre lag, et midtre mikrofilter komposittlag og et AG + Silver iON™ indre lag. Dette gir en filtreringsytelse på> 95% når masken er ny, og overstiger filtreringsnivået som kreves av den velkjente FFP2-standarden. Selv etter 25 vask fortsetter Sky iON™ munnbindet å oppnå en filtreringseffektivitet på> 90%. Sky iON™ har også justerbare ørestropper og en ergonomisk neseklip som kan formes for å gi en god passform. Ta kontakt i dag angående branding, priser og leveringsinformasjon.

8 virkedager på levering

Mellom torsdag, 16 sep. 2021 og fredag, 22 okt. 2021, dette produktet har en forlenget ledetid. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Tilgjengelig fra kun 10 enheter

Enten du er ute etter et lite eller stort antall vil våre hjelpsomme kundekonsulenter gi deg den beste servicen som mulig. Be om å få priser, utkast med din logo og ikke fungerende vareprøver. Det er ingen forpliktelser til å bestille. 

Farger

Svart

Hvit

Trykk og graveringsområde

Munnbind Fototrykk
Trykkområdet vises med

Fototrykk:
Venstre område: 65mm X 50mm
Høyre område : 65mm X 50mm
Fototrykk

Fototrykk

Viser at produktet kan bli trykket i full farge. Logo bør være i høy oppløsning og 300DPI. Du kan laste opp filer som .png, jpeg eller .gif. Lavt oppløselige bilder vil ikke gi et godt resultat. Våre priser inkluderer trykk i full farge på alle trykk områdene.Last ned PDF fil
Se dimensjonale diagram

Egenskaper

  • AG+ Silver iON™ indre lag

  • Mikrofilter lag

  • Dedikert trykkområde

  • Ergonomisk nesetråd for god komfort og passform 

  • Trelags konstruksjon

  • Designet for daglig bruk

  • Flexi-stropp for god passform

  • Vaskbar for flergangsbruk (60°C)

  • Den trykte logoen din ser fortsatt bra ut etter 25 vasker! 

Hvordan de blir levert

Ditt tøymunnbind
(I plantebasert pose)

Pakket i individuelle gjennomsiktige poser laget av et plantebasert materiale - biologisk og mer miljøvennlig enn plastposer.

Kraft Card Box

Tilbehør

Sky iON - Tøyunnbind med logo Sky iON - Tøyunnbind med logo
Magnetboks Munnbind 
Magnetboksen sørger for at munnbindet holder seg rent og intakt når det ikke er i bruk. Det tynne designet har et sikkert lokk som lukkes via to små magneter. Lokket i seg selv kan skjermtrykkes med logoen din i presise detaljer. En flott ide til tilbehør for din neste bestilling av munnbind med logo. 

Se dimensjonale diagram
Trykkområde
Sky iON - Beskyttende tøymunnbind med logo Sky iON - Beskyttende tøymunnbind med logo
Trykkbar Eco Box
Den trykkbare Eco Boksen er et miljøvennlig og solid presentasjonstilbehør laget av sukkerrørmasse og resirkulert kartong. Lokket har et eget trykkområde for logo og kan enkelt åpnes og lukkes.

Se dimensjonale diagram
Trykkområde

Mål og vekt

Lengde: 200mm (7.87 Tommer)
Bredde: 90mm (3.54 Tommer)
Høyde: 3mm (0.12 Tommer)
Vekt: 17 gram (0.6 Ounces)