FAQHvordan trykker vi en logo?

Trykking og graveringsteknikkene vi bruker bestemmes av produkttype og materiale. Nedenfor er en rask innsikt i metodene slik at du kan se hvordan du kan presentere din logo og firmaets image best mulig.

Screen printing: Ideel for logoer laget av 1 til 4 seperate farger


Screen Print (silkeprint) er en grafisk utskrift av bilder som skaper skarpe bilder ved bruk av sjablong og et porøst stoff. I korte trekk, skjermen er laget av et porøst fint vevd stoff stramt over en solid ramme. Deler av flaten blir dekket av sjablong som former omrisset av bildet som skal printes (det åpene området hvor det skal skal printes).  Når vi trykker multi-fargete logoer, er det en ny sjablong for hver farge og de forskjellige fargene trykkes individuelt. Screen Print egner seg best for logoer med 1-4 farger som ikke har skyggelegging eller fargegradering.

Før trykking blir fargene mikset for å matche Pantone® fargereferansen fra den virtuelle prøven (Hva er en virtuell prøve?).

Flashbay herder alle metallkomponenter i ovnen før de settes sammen for å sikre best mulig holdbarhet på printingen: Screen Print på plastprodukter gir alltid maksimal holdbarhet på printingen. Vi har egen Screen Print avdeling for å sikre at logoen er trykket til høyeste standeren av erfarne silketrykkteknikere.

Fototrykk: Ideel for logoer/grafikk bestående av mange forskjellige fargerSelv om vi bruker avansert teknologi, er fototrykking veldig lik en standard datamaskinutskrift ved at logoene kan reproduseres i farger ved å kombinere fire farger, kjent som CMYK, i varierende grad. Flashbay bruker denne teknikken i kombinasjon med ”Polyuretan harpiks” for å gi logoen en meget slitesterk overflate som er svært motstandsdyktig mot riper og støt. Photo Print er det beste valget for logoer med flere farger eller nyanser. Vi har en egen Foto trykk avdeling for å forsikre oss om at din logo er i høyest kvalitet.

Lasergravering: Ideel for logoer som krever 'solide' områder for graveringLasergravering gir en meget presis og elegant finish. Vi har flere forskjellige typer lasergraveringsmaskiner for å takle alle typer materiale, fra rustfritt stål til tre. Gravering er ikke en fargeprosess som trykking, din logo er overført til produktet ved ”merking” av produktet med en laser. Så hvordan virker en laser? Laseren er konstruert for å levere energi til produktoverflaten på en måte som konverterer en høy prosentandel av lysenergi til varme. Området  hvor laseren kommer i kontakt med overflaten fordamper vekk og et merke er lagt på produktet. Ved hjelp av en datamaskin, kan posisjonen og bevegelsen til laseren være nøyaktig kontrollert for å oppnå ønsket effekt. Logoer med skarpe veldefinerte grenser pleier å fungere best med denne teknikken. Vi har en intern lasergravering avdeling for å sikre at produktet vil bli gravert til høyeste standard av våre erfarne teknikere.

Embossing: Ideell for enkle logoer på trykket på lærEmbossing er en merkemetode som gjør at logoen din blir trykket inn i læret på produktet og gir en slående 3D effekt. En metallstensel formet etter logoen preses ned i overflaten under høyt trykk og temperatur. Når stenselen fjernes, er trykket etter logoen integreert i matterialet. Denne teknikken er best egnet for enkle og relativt store logoer som ikke har høy grad av detaljer.  Våre meget dyktige embossing teknikere forsikrer at din logo er presentert etter høyeste standard.