Vault
Vault Kortholder til mobil
Vault kortholderen er et fantastisk tilbehør som er kompatibelt med de nyeste iPhone-modellene (fra iPhone 12 og utover). Eksteriøret er laget av et mykt kunstskinn materiale, som er klar til å bli merket med logoen din i fantastiske detaljer. Vault festes enkelt til telefonen din via magnetteknologi. Ta kontakt i dag angående priser, vareprøver og leveringstider.

6 dagers leveransetid. På denne tiden produserer og leverer vi ordren din!
Tilgjengelig fra kun 10 enheter

Enten du er ute etter et lite eller stort antall vil våre hjelpsomme kundekonsulenter gi deg den beste servicen som mulig. Be om å få priser, utkast med din logo og ikke fungerende vareprøver. Det er ingen forpliktelser til å bestille. 

00 timer 00 minutter 00 sekunder gjenstår for leveranse på onsdag 26. juni 2024

Farger

Svart

Lysebrun

Trykk og graveringsområde

Kortholder til mobil Screen Printing
Trykkområdet vises med

Screen Printing:
48mm X 48mm

Fototrykk:
48mm X 48mm

Embossing:
48mm X 48mm

Screen Printing

Viser at produktet kan trykkes ved hjelp av en teknikk som heter “Screen Printing”, den mest etablerte metoden for trykk på objekter. Våe priser inkluderer alltid screen printing med opp til 4 farger på alle trykk områder. Logo skisser for produkter med dette symbolet skal sendes i et vektor format, f. eks .eps, .ai eller .cdr. Fonter må korrigeres slik at det ikke er noen skygger.

Fototrykk

Viser at produktet kan bli trykket i full farge. Logo bør være i høy oppløsning og 300DPI. Du kan laste opp filer som .png, jpeg eller .gif. Lavt oppløselige bilder vil ikke gi et godt resultat. Våre priser inkluderer trykk i full farge på alle trykk områdene.

Embossing

Viser lærområdet av produktet kan være stemplet. Under preging prosessen, er din logo permanent påtrykt i skinn dukket opp med en metall 'die' kombinert med varme og trykk. I forberedelsene til pregingsprosessen, håndverket vi en metall dør for å matche formen på logoen din. Denne metoden av 3-dimensjonale merkevarebygging gir logoen et slående utseende. Imidlertid er teknikken ikke egner seg for logoer med mange fine detaljer, eller når logoen må vises i en mindre størrelse. Våre priser alltid inkludere preging av alle brandable områder. Logo skisser for produkter med dette symbolet skal lastes opp i en vektor format, for eksempel. Eps, ai og. Cdr. Fonter skal omgjøres til skisserer og alle farger "solid", snarere enn i toner eller nyanser.Komplett trykkveiledning
Last ned PDF fil
Se dimensjonale diagram

Egenskaper

  • Festes via magnetteknologi

  • Eksteriør av mykt kunstskinn

  • Enkel tilgang til dine viktige kort

  • Passer for iPhone 12 og nyere modeller

  • Stort trykkområde for å presentere din logo. 

Hvordan de blir levert

Din kortholder til smarttelefon
(I plantebasert pose)

Pakket i gjennomsiktige poser laget av et plantebasert materiale - biologisk og mer miljøvennlig enn plastposer.

Tjenester

Vault Preging stort oppsett

Preging stort oppsett

Vi kan prege logoen din på den store trykkområdet for en ekstra engangskostnad. Spør oss om informasjon om logotrykk og prisinformasjon i dag.

Mål og vekt

Lengde: 99.5mm (3.9 Tommer)
Bredde: 65.5mm (2.6 Tommer)
Høyde: 4.2mm (0.17 Tommer)
Vekt: 31 gram (1.1 ounces)

Sertifikater

Se REACH Sertifikat