Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.
Leather L

Gavesett Leather L Få tilbud

Kombiner 4 produkter i et praktisk gavesett: Executive Minnepinne, Lux Powerbank, Zip USB Billader, Ray Bluetooth® høyttaler. De nøye utvalgte produktene inni gavesettet kan merkes med din logo, hjemmeside, slagord og mye mer. Toppen på gaveesettet kan også preges med lasergravering eller screenprint i opptil 4 farger. Alle fargekombinasjoner er tillatt.
10 dagers leveransetid. På denne tiden produserer og leverer vi ordren din!
Tilgjengelig fra kun 10 enheter

Enten du er ute etter et lite eller stort antall vil våre hjelpsomme kundekonsulenter gi deg den beste servicen som mulig. Be om å få priser, utkast med din logo og ikke fungerende vareprøver. Det er ingen forpliktelser til å bestille. 


00 timer 00 minutter 00 sekunder gjenstår for leveranse på mandag 3. mai 2021

Trykkområdet på gavesett

Trykkområdet vises med

Areal fremside: 55mm X 25mm

Farger på gavesett

Svart

Hvit

Trykk alternativer

Screen Printing
1-4Farge

Screen Printing

Viser at produktet kan trykkes ved hjelp av en teknikk som heter “Screen Printing”, den mest etablerte metoden for trykk på objekter. Våe priser inkluderer alltid screen printing med opp til 4 farger på alle trykk områder. Logo skisser for produkter med dette symbolet skal sendes i et vektor format, f. eks .eps, .ai eller .cdr. Fonter må korrigeres slik at det ikke er noen skygger.

Laser gravering

Laser gravering

Viser at produktet kan bli lasergravert. Gravering gir en veldig stilig og profesjonell effekt. Våre priser inkluderer gravering på alle mulige overflater som vist på produkt beskrivelsen. Logoskisser for produkter med dette symbolet skal lastes opp i et vektor format, for eksempel .eps, .ai og .cdr. Skrift bør omgjøres til linjer og alle farger skal være klare, istedet for skygger og toner.
Se dimensjonale diagram

Hvordan de blir levert

Micro-USB
lade kabel
Brukermanual
Stort gavesett

Tjenester

Leather L Individuell navngiving

Individuell navngiving

Vi kan gravere hvert produkt med unike navn eller serienummer. Vår individuelle navnetjeneste er veldig populær blant skoler og universiteter.