Tjenester Individuell navngiving

Som standard vil produktene dine være merket med logoen eller designet du har levert og alle enhetene i bestillingen vil være identiske.

Hvis du ønsker å gjøre hver enhet unik kan du mot en ekstra kostnad velge tjenesten 'Individuell navngiving' hvor hver produkteenhet lasergraveres med ønsket unik informasjon, for eksempel et navn eller en referanse.

Dette er veldig populært blant skoler, universiteter, treningssentre og arbeidsplasser som ønsker at hver enhet er personlig merket for å forhindre at de blandes.


Hvordan komme i gang?

Ta kontakt og informer salgskonsulenten at du er interessert i vår ‘Individuelle navne service’ for et spesielt produkt. Send dem logo-filene dine på e-post og et eksempel på et navn eller en referanse du vil ha gravert på produktet. En spesifikk font - hvis du har en i tankene.

Vi sender deg et utkast som viser hvordan logoen din og 'eksempelnavnet' vil se ut på produktet du er interessert i. Be om så mange endringer du ønsker til du er fornøyd med plassering av logo og det individuelle navnet.


Visste du at du kan få logoen din screen printet og det individuelle navnet lasergravert på samme produkt? Alternativt kan begge være lasergravert.

Når du ønsker å legge inn bestillingen, kan du sende oss et regneark med de unike navnene/referansene du vil ha på hvert produkt. Hvis de varierer i lengde, kan vi sende deg ytterligere utkast for å sjekke at du er fornøyd med formateringen for både korte og lange navn.