FAQ - Ofte stillte spørsmål

Skriv spørsmålet ditt her eller se spørsmål nedenfor:

General

Bestillingsguide Tilpassing

Minnepinner

Produkt Teknisk

Powerbanker

Produkt Teknisk

Lyd

Produkt Teknisk

USB Billader

Produkt Teknisk

General

Hvordan kan jeg bestille fra Flashbay? Hva betyr symbolene i produktbeskrivelsen? Hva er en virtuell prøve? Hvor kan jeg finne passordet mitt? Hva er din leveringstid? Hvor kan Flashbay levere?

Hva er minimum bestilligsantall?

Dersom du ønsker å bestille minnepinner merket med logoen din, er det minimum 10 enheter for de mest populære produktene. Ta kontakt med oss ​​for en full prisliste og du vil se at selv for små bestillinger er våre priser meget konkurransedyktige!

Mange andre selskaper har et minimum bestillingsantall på 50 eller så mange som 250. På Flashbay er vi svært glade for å imøtekomme mindre ordrer for minnepinner.

For andre produkter, er vårt minimums antall noe avhengig av kravet, så vennligst ta kontakt.
Hvordan vil produktet se ut når det blir levert?

Forhandlere og handel

Vi støtter følgende type bedrifter som Flashbay forhandlere:
 •      Markedsføring, reklame, media og kreative byråer som ønsker å tilby våre produkter som en verdiøkende tjeneste til sine eksisterende kunder.
 •      Selskaper som ønsker å kjøpe våre produkter på vegne av sine etablerte kunder.
Følgende typer bedrifter er ikke kvalifisert til å være Flashbay forhandlere:
 •      Bedrifter som selger de følgende produktene på sin hjemmeside (uavhengig av størrelsen og omfanget av resten av sortimentet).
 •      Bedrifter som eier eller kontrollerer et nettsted dedikert til.
 •      Bedrifter som ellers kan anses som en konkurrent til Flashbay
Flashbay garanterer at våre godkjente forhandlere mottar den støtten de trenger for å overgå kundenes forventninger.
 • Har du måttet avslå kunder fordi din nåværende leverandør siterte en 2+ ukers leveringstid for en bestilling som du trenger om 5 dager?
 • Eller er din leverandør faktisk en mellommann som tar pengene dine på forhånd til å kjøpe produkter som ikke er på lager?
Det er begge triste historier som vi hører hele tiden. Hos Flashbay tror vi på hjørnesteinene av god forretningsskikk.
 • Vi holder store bestander og har gjort nødvendige investeringer for å levere din bestilling til avtalt tid og spesifikasjoner.
 • Støttet av våre meget konkurransedyktige forhandler priser og god service kan vi hjelpe deg med å levere en topp service til kunden.
 • Våre produkter er av høyeste kvalitet og vår leveringstid for store bestillinger av teknologiske promotering artikler med logo slår konkurrentene ned i støvlene.
 • Ingen problematisk ordrehåndtering: Du kan enkelt administrere din bestilling online.
 • På vårt kundesenter kan du se statusen på din bestilling umiddelbart og spore den hele veien til din eller kundens dør.

Flashbays garanti

Tilbyr Flashbay garanti på alle produkterne sine?
Ja, alle produktene som vises på Flashbays nettsted er garantert fri for material- og produksjonsdefekter på leveringstidspunktet.

Hvor lang er garantiperioden etter levering for de ulike produktkategoriene?
Se tabellen nedenfor som viser alle produktkategoriene våre og de respektive garantiperiodene. 

Produkttype Garantiperiode
USB-minnepinner 10 år
Strømkilder 2 år
Lyd 2 år
Drikkevarer 2 år
Tilhørende produkter 2 år
Penner 1 år
Vesker 1 år
Caps 1 år
Notatbøker
1 år
Tilbehør 1 år

For gavesett gjelder garantien for de individuelle delene i gavesettet som beskrevet ovenfor.

Hva dekker garantien ikke?
Garantien dekker ikke reparasjon, utskifting eller bytting av produkter ved en tilsiktet skade eller der skaden er et resultat av forsømmelse, misbruk, ulykke, modifikasjon, uegnet fysisk eller driftsmiljø, feil vedlikehold eller feil forårsaket av et produkt som Flashbay ikke er ansvarlig for. Skader forårsaket av rimelig slitasje (inkludert skade ved påføring av merkevareidentifikasjon) dekkes heller ikke av garantien.
 • Minnepinner: Feil eller driftsproblemer dekkes ikke av garantien dersom de brukes sammen med produkter med spesialisert eller tilpasset maskinvare eller programvare eller brukes i et annet program enn et for generell lagring av ikke-kritiske data.
 • Drikkevarer: Skader forårsaket av aggressive kjemikalier og/eller rengjøringsmetoder eller oppvaskmaskiner er ikke dekket.
 • Penner: Blekkpatroner er en forbruksvare. Garantien gjelder kun for pennens hylse og mekanisme.
 • Vesker: Skade forårsaket av overbelastning dekkes ikke.
 • Caps: Formendringer ved gjentatt bruk kan forventes, og er ekskludert fra garantien.
 • Notatbøker: Skader forårsaket av søl av mat, drikke og/eller væske eller generell mangel på aktsomhet dekkes ikke.

Tilbyr dere vareprøver?

Ja, vi tilbyr gratis vareprøver. Disse er ikke-fungerende enheter som er designet for å vise deg utseendet og størrelsen på de forskjellige modellene. Dette er til stor hjelp for kundene våre når de skal bestemme seg for hvilken modell de ønsker.

Hvordan kan jeg betale og hva er deres betalingsbetingelser?

Etter at ordren din har blitt plassert vil du motta en mail med instruksjoner på hvordan du kan betale. Det er raskt og enkelt - vi aksepterer alt fra kredit kort til bankoverføring. For noen returnerende kunder, kommunalsektoren og store selskaper kan vi tilby kreditt. Før vi sender varene må vi ha mottatt en betaling fra deg hvis du ikke har kreditt satt opp hos oss.

Hva er deres retur policy?


Vi legger mye arbeid i å forsikre at enhver ordre vi produserer er riktig, men vis vi tar feil, vil vi gjøre vårt beste for rette det opp. Kontakt din dedikerte kundekonsulent for ytterligere hjelp hvis du opplever problemer med bestillingen din. 

Våre produkter er produsert på forespørsel og tilpasset dine spesifikasjoner og derfor vil standard Consumer Rights Directive eller tilsvarende internasjonale forbrukerrettigheter ikke gjelde. 

Jeg trenger mer hjelp. Hvem kan jeg kontakte?

Vi er her for å hjelpe deg, slå på tråden eller kontakt oss vi vår kontakt side. Alternativt kan du ta direkte kontakt med din kundekonsulent hvis du har en.
Hva er det beste filformatet for min logo? Hvordan trykker vi en logo?

Minnepinner

Er alle minnepinner skapt like?

Hvordan bruker jeg en minnepinne?

Bare koble minnepinnen inn i USB-porten på datamaskinen eller andre USB-utstyrte enheter. Hvis flash-stasjon har et lys (LED), vil det blinke for å indikere at den fungerer.
Datamaskinen kan gjenkjenne når en ny stasjon har blitt oppdaget, og ber deg åpne stasjonen (eller kjøre filer som allerede er på stasjonen). Velg alternativet for å "åpne" eller "utforske" den nye stasjonen.
Hvis du kjører Microsoft Windows som operativsystem, kan du også se den nye stasjonen ved å klikke på "Min datamaskin" på "start-meny" som lister opp alle datamaskinens stasjoner, inkludert flash-stasjonen. Dobbeltklikk på flash-stasjon for å åpne den.
Dra filene du vil kopiere til minnepinnen inn i mappen som vises på skjermen. Filene er nå overført til din minnepinne (dette skjer normalt umiddelbart, men kan det ta litt lenger tid hvis filene er store).
Du kan koble fra flash-stasjon når som helst, så lenge filene ikke leses fra eller skrives til flash-stasjonen. Påse at LED lyset ikke blinker hvis enheten har et.
Å overføre elementer fra din minnepinne til en annen datamaskin, utforske filene på pinnen som ovenfor, og dra dem til et sted på den nye datamaskinen.
Hvor mye data kan en minnepinne romme?

Kan jeg lagre og overføre musikkfiler med min minnepinne?

Det korte svaret er JA. Generelt bruker minnepinner MSC (mass storage class) drivere, derfor ethvert system som støtter MSC skal kunne få tilgang til innholdet fra USB minne-stasjonen – herunder musikkfiler!

Er minnepinner trygge å ha med seg i sikkerhetskontrollen på flyplassen?

USB minnepinner og Solid State Drives er trygge å ha med seg i flyplassens sikkerhetskontroll!

Vil min minnepinne fungere på alle datamaskiner?

USB minnepinner bruker USB protokollen til å operere med PC, Mac og andre enheter med en USB-port. Vanligvis bruker USB minnepinner mass storage class drivere som er innlemmet i Windows Me, Windows 2000 og Windows XP eller nyere, samt Mac OS 9 og Mac OS X eller nyere, samt Linux 2.4.6 eller nyere. Noen produsenter tilbyr drivere for Windows 98 SE eller Windows NT. Apple tilbyr en mass storage class driver oppdatering for Mac OS 8.6. For mer informasjon, ta kontakt med produsenten av USB minnepinner.

Hva er fordelene med å bruke en minnepinne istedet for en ekstern harddisk, DVD eller Floppy Disk?

På størrelse med en pakke tyggegummi, er minnepinner langt mindre enn eksterne harddisker. Og med ingen skjøre bevegelige deler som kan ødelegges hvis du mister den i bakken, er de enklere å transportere. Minnepinner krever heller ikke den tidkrevende konfigureringen som må til for å koble en ekstern harddisk til datamaskinen din.

USB-porter er mye mer vanlig enn CD og spesielt DVD-brennere, så minnepinner vil fungere på flere datamaskiner enn en CD-R eller DVD-R. Dessuten er prosessen for opplasting av filer fra datamaskinen til en minnepinne mye raskere og enklere enn å brenne en CD eller DVD. I tillegg fungerer minnepinner som bærbare harddisker hvor du kan legge til og slette filer så mange ganger du ønsker. Med CD-R og DVD-R-plater, kan du bare legge inn data en gang, og du kan ikke fjerne data når den er brent på platen.

Og det er unødvendig å minne om at en standard floppy disk, kun 1,44 MB med data, ikke har mye av en sjanse mot den store lagringsplassen (opptil 128GB) som en minnepinne kan tilby i dag.

Hva skjedde med minnepinnene i 128MB, 256MB, 512MB og 1GB kapasitet?

Disse minnekapasitetene har nå blitt erstattet av kapasiteter som 2GB som koster det samme, men tilbyr bedre valuta for pengene.

Hvis du er ute etter en rimelig minnepinne og trenger bare en liten mengde lagringskapasitet, representerer 2GB vanligvis den rimeligste kapasiteten på markedet.

NAND flash-minne under 2GB produseres ikke lenger av store minnebrikke produsenter som Samsung, Hynix, Inter, KIOXIA*, Sandisk og Micron i store kvantiteter. Tidvis er vi i stand til å få tak i tilstrekkelige mengder 1GB minne og gjøre disse tilgjenglige for våre kunder, men den langsiktige trenden går mot større lagringskapasiteter.

Noen minnepinne produsenter tilbyr fortsatt 128MB, 256MB og 512MB minnekapasitet. De bruker umerkede, lavkvalitets NAND flash-minne som vi på det sterkeste anbefaler deg å unngå ettersom ikke alle minnepinner er skapt like.

*Toshiba Memory endret navn til Kioxia 1. oktober, 2019.

Hva er en minnepinne?

En minnepinne er et kompakt USB flash-minne som fungerer som en bærbar harddisk, slik at du kan lagre og transportere dine mest dyrebare datamaskin filer. De holder utrolig store mengder informasjon og er små nok (omtrent på størrelse med en pakke tyggegummi) til å gli lett ned i lommen, praktisk rundt halsen som et kjede, eller på din nøkkelring.
NAND Flash og prisendring "On the Go" minnepinner (OTG) forklart Hvilke kontroller bruker vi i våre minnepinner? Hvordan setter du opp en AutoRun funksjon? Hva er minnepinnens lese- og skrivehastigheter? Hva er WEEE? Har vi format som flyttbare lagringsmedier eller en lokal disk?

Hvordan kan jeg beskytte min datamaskin mot virus mens jeg bruker en minnepinne?

Generelt er den beste måten å beskytte datamaskinen mot virusangrep gjennom ulike sikkerhets metoder. Disse kan omfatte en Internett brann vegg, et virus skanner og andre verktøy screening innkommende filer for virus. I tilfelle av USB minnepinne, vil du kanskje vurdere å kjøre en virus scan på innholdet på stasjonen før tilgang til noen filer.

Hva er SLC, MLC og TLC?

NAND flash-minne kan deles inn i 3 hovedkategorier SLC, MLC og TLC.

SLC er en forkortelse for 'Single-Level Cell':

SLC-minne lagrer én bit i hver celle, som fører til raskere overføringshastighet, lavere strømforbruk og høyere celle utholdenhet. Den eneste ulempen med Single-Level Cell er produksjonskostnadene per MB, noe som betyr at SLC flash teknologi brukes i høy ytelse minnekort hvor hastighet og pålitelighet er viktig.

MLC er en forkortelse på 'Multi-level Cell':

MLC minne lagrer to bit i hver celle. Ved å lagre flere bits per celle, vil en Multi-Level Cell minnekort oppnå tregere overføringshastighet, høyere strømforbruk og lavere celle utholdenhet enn en Single-Level Cell minnekort. Fordelen med Multi-Level Cell minne er lavere produksjon kostnader. MLC flash teknologi brukes mest i vanlig forbruker minneenheter.

TLC er en forkortelse på 'Triple-level Cell':

TLC minne putter tre biter i hver celle. Ved å lagre enda flere biter per celle, vil en Triple-Level Cell minnekort oppnå tregere overføringshastighet, høyere feilrater og lavere celle utholdenhet enn både Multi-Level Cell og Single-Level Cell minnekort. Fordelene med Triple-Level Cell minne er at minnebrikke vil bli fysisk mindre enn SLC og MLC chips for en gitt minnekapasitet, det krever mindre strøm til å drive enn MLC-minne og er billigere å produsere. TLC flash teknologi brukes mest i low-end minneenheter hvor hastighet og pålitelighet ikke er viktig.
Hva er Windows ReadyBoost?

Hva er USB 2.0?

Enkelt svar: USB 2.0 gir en raskere dataoverføringshastighet en den gamle USB 1.1.Det er ingen problemer med kompatibiliteten mellom USB 1.1 porter og USB 2.0 minnepinner (og vice-versa).

Mer detaljert: Ferdigstilt i 2001, er Universal Serial Bus (USB) 2.0 en komplett overhaling av Universal Serial Bus input/output bus portokoll som tillater mye høyere hastigheter på å lese og skrive filer enn den eldre USB 1.1 standarden.
Hva er USB 3.0 eller SuperSpeed ​​USB?

Powerbanker

Hva er en nødlader?

En nødlader er en bærbar lader som kan brukes til å lade din mobil eller nettbrett. Nødladeren kan også lades og brukes igjen og igjen.

Hvorfor er nødladere så populære gaver?

Fordi de er et genuint nyttig markedsføringsverktøy . Mobiltelefoner og nettbrett er en så stor del av hverdagen og vi trenger ofte å lade disse mens vi er på farten. Som sådanm er det liten, bærbar og stilig nødlader et enormt populært markedsføringsverktøy .

Hvor mye koster en nødlader?

Våre priser er avhengig av hvilken modell og kapasitet du velger. Den beste er om du ber om et tilbud ved å fylle ut vårt få tilbud skjema. Vi kan da sende deg en komplett prisliste.

Hvordan fungerer en nødlader?

Nødladere er utrolig lett å bruke. Bare lad nødladeren først, et LED-lys viser ladestatus. Når den er fulladet kan du kobletelefonen eller nettbrettet til nødladeren. Nødladeren vil da begynne å lade enheten, så enkelt er det.

Hva er levetiden for en nødlader?

Hvis den blir tatt godt vare på og oppbevart på en tørr og kjølig plass er det ingen grunn for at den ikke skal vare i flere år. Husk vi tilbyr også 2 års garanti. Hvis du bruker din nødlader på en daglig basis vil det til slutt komme en dag hvor batteriets ytelse blir dårligere. Det samme skjer med alle batterier enten det er en nødlader, en mobil eller en PC.

Fungerer nødladerne på de mest populære enhetene?

Ja, våre nødladere er kompitable med alle de store produsentene som Apple, Samsung, Android, Kindle og mange fler.

Hvordan kan jeg sjekke hvor mye batteri som er igjen på Powerbanken?

Med unntak av noen modeller kan du se gjenværende batteri status via LED lyset på Powerbanken. Hver LED farge vil indikere hvor mye batteri som er igjen. All denne informasjonen kan du finne i bruker manualen også.

Hvor mange ganger kan jeg lade min enhet før nødladeren må lades?

Bare hold over hvert kapasitet ikon under for å se ladetider for populære enheter.

Hvor lang tid tar det for nødladerne å lade?

Hver nødlader vil ta ca 4 timer å lade. LED lyset vil indikere hvor mye batteri som er tilgjengelig.

Må jeg skru av nødladeren etter bruk?

Nei, nødladeren vil automatisk gå i ‘Standby’ modus når den ikke er i bruk.

Hvordan blir nødladerne pakket for transport?

Hver nødlader og tilbehør blir pakket individuelt i en hvit pappeske, hvis du ikke har bestilt en annen type eske. Disse vil da igjen bli pakket sammen i større esker for å beskytte dem under transport. Vi følger IATA standard PI965 IB.

Hvilke sikkerhet funksjoner har deres nødladere?

Våre nødladere er ekstremt sikre. Vi utfører strenge sikkerhetskontroller alle våre produkter. Du kan se alle våre sikkerhetssertifikater vår Sertifikat side. Alle modellenes sikkerhetssertifikater er også plassert på de enkelte produktsidene. Noen av våre sikkerhetsfunksjoner omfatter:
 • Høy kvalitets batterier fra ledende merker
 • Sterk kropp for å beskytte mot støt og slag
 • Utgang overstrøm og overspenningsvern
 • Input strøm og overspenningsvern
 • Høy temperatur shut down
 • Kortslutningsvern
 • Electrostatic Discharge (ESD) protection
Powerbank Lading

Lyd

Hvilke lydkilder kan jeg bruke med Bluetooth® produkter?

Våre Bluetooth® produkter kan brukes med alle enheter som har Bluetooth® lydkilde. Noen av våre Audio modeller kommer også med en auxiliary kabel input som du kan koble din enhet med, i slike tilfeller trenger du ikke aktivere Bluetooth®.

Er det trygt å ta med mitt Bluetooth® produkt på et fly?

Ja, de er trygge både i håndbagasjen og innsjekket bagasje.

Hvordan kan jeg koble min enhet til Bluetooth® høyttaleren eller hodetelefonene?

For å koble audio eheten må du passe på at du har aktivert Bluetooth® på produktet og at høyttaleren/hodetelefonene er slått på. Deretter velger du navnet på høyttaleren/hodetelefonene (for eksempel Tab) som vises på enheten din i menyen "Kompatible enheter", og følg ytterligere instruksjoner på skjermen. Navnet kan også matche logoenavnet som er på produktet. Lydproduktet vil pipe for å signalisere en vellykket tilkobling.

Kan jeg svare telefoner med Bluetooth® hodetelefonene?

Ja, våre Bluetooth® hodetelefoner har den funksjonen.

Kan Bluetooth® høyttaler fungere som høyttalertelefon? 

Du kan bruke Bluetooth® høyttaler som høyttalertelefon når du ringer. 

USB Billader

Hva er en promoterende USB billader?

En USB billader kan lade bærbare enheter når man kjører bil. Billaderen settes in i bilens 12V/24V kontakt. Denne kontakten er standard i nesten alle biler. Vanligvis ligger den i bilens midtkonsoll, eller i nedre dashbordområdet, og kan noen ganger også brukes som en sigarettenner. 

Du kan bruke en USB billader som et promoterende virkemiddel ettersom den kan screen printes med din logo, fungere som ett praktisk og svært effektivt markedføringverktøy hver gang klienten er ute å kjører. 

Hvordan vet jeg om USB billaderen lader enheten min?

Enheten viser en ladeskjerm eller en ladelampe for å indikere at den lades. Noen av våre modeller lyser også for å indikere at ladingen pågår. 

Må bilen min være på eller i bevegelse for å få laderen til å fungere?

Bilen må være slått på, men trenger ikke å bevege seg for at laderen skal fungere. 

Hvor mye strøm bruker den?

Mindre en 30mAh. Billaderen vil bare bruke strøm fra bilens batterikilde hvis en enhet er tilkoblet. 

Hvilke enheter kan en USB billader lade?

USB billaderen kan lade alle telefoner, nettbrett og andre digitale produkter som kan kobles til via en USB-port. 

Hvor fort kan en USB billader lade opp enheten min?

La oss anta at en typisk utgang på en USB-port er 5V / 3A. Hvis ladestrømmen til enheten er 3A og batteriet er 2500mAh, er det 2500mAh / 3A = omtrent 50 minutter

Det er imidlertid tre ytterligere faktorer å vurdere: 
 • Den maksimale støttesatsen for enheten din påvirker ladetiden. Mange enheter belastes kun ved 1A. Ladning ved 1V tar dobbelt så lang tid som ladning ved 2A. 
 • Våre USB billadere har 2 USB porter. Vis du samtidig lader 2 enheter som hver støtter en høy ladestrøm på 2A, vil USB billaderen totale utgang deles mellom enheten. Vis maksimal utgang fra USB billaderen er 3A, vil hver enhet motta 1,5A. 
 • I virkeligheten betyr ineffektivitet knyttet til energitap på krets, kabel og batteri at ladetiden kan være opptil 30% lengre enn en enkel teoretisk beregning indikerer.

Blir ladingen redusert hvis to enheter lades samtidig?

Den maksimale utgangen på USB biladapteren er 3A hvis to enheter lades samtidig, og gir følgende matrise: 
To Enheter  Total utgang    Redusert?
1A Enhet + 1A Enhet (for eksempel to iPhone™r) 2A   Nei
1A Enhet + 2A Enhet (for eksempel iPhone™ + iPad™) 3A   Nei
2A Enhet + 2A Enhet (for eksempel to Samsung S6s) 4A   Ja

Hvordan er USB billaderen koblet til bilens strømkilde?

USB billaderen er koblet til bilens strømforsyning via 12V / 24V Auxiliary ladestikk. Dette er standard kontakten i nesten alle biler. Vanligvis ligger den i bilens midtkonsoll, eller nedre dashbordområdet og kan noen ganger også brukes som sigarettenner.