Laser gravering stasjoner

Data opplasting stasjoner

USB montering maskiner

CNC fresing maskin

Leveranse til over 25 land

Metall stempling maskiner

Sprøytestøping maskiner

Screen Printing stasjoner

Flere 100 ansatte på fabrikken

Om ossOm oss

Om oss

Siden 2003 har vi vært spesialisert oss på on-demand produksjon av skreddersydd IT-maskinvare og forbrukerelektronikk for flere tusen kunder verden over.

Etter mer enn 20 år er vi like spent på hva som ligger foran oss som vi var tilbake i 2003. Ved å fortsette å videreutvikle våre produkter innen nytenkende salgsfremmende teknologi, forblir Flashbay, som alltid, perfekt posisjonert til å tilfredsstille behovene til våre kunder fra den minste bedriften til de største organisasjonene.

Vi mener at følgende prinsipper har vært en viktig del i å opprettholde vår posisjon som global leder av i vår sektor:

Kunder: Vi tror på å skape og støtte lojale kundeforhold ved å tilby enestående service og eksepsjonelle produkter. Vi er dedikerte til vår integrert vertikal forretningsmodell som gir oss mer kontroll og fleksibilitet i nesten alle områder av vår virksomhet fra salg til ordre prosess til produksjon. Vårt mål er å fortsette å prestere bedre enn våre konkurrenter ved produkt-innovasjon, hurtig leveransetid og fantastisk kvalitet.

The Flashbay Team: Teamets suksess er bygget på fortløpende trening og muligheten til å lære, utvikle seg og vokse med Flashbay. Vårt mål er å fortsette oppbyggingen av et utmerket ressurs base for vår virksomhet ved å kontinuerlig investere i våre medarbeidere.

Kundeforhold: Vi tror på å bygge effektive relasjoner med våre kunder, partnere og leverandører. Vi er dedikerte til å respondere raskt på kunders forespørsel gjennom åpen og tydelig kommunikasjon. Vi evaluerer våre metoder konstant for å kunne utvikle et effektivt og fleksibelt selskap uten unødvendig hierarki eller byråkrati.

Ansvar: Som et etablert og voksende selskap, tror vi på å opptre ansvarlig på den globale markedsplassen. Vi er dedikerte til å forstå og respektere de lover, verdier og kulturer som gjelder der vi gjør forretninger.

Vårt mål: Vi har en lidenskapelig dedikasjon til å utvikle vår virksomhet gjennom utmerket drift, overlegen kundeopplevelse, produkt innovasjon og gode verdier. Vi streber etter å oppnå dyktighet i alt vi gjør.