Draft
Draft Notatbok
Draft A5 notatboken er en fantastisk modell som er perfekt some gaveartikkel på din neste event eller konferanse. Den har en omslag laget av et kunstig lær og pappmateriale som er designet for å bli merket med din logo. Draft notatboken har også en praktisk pennholder og inneholder 160 linjerte sider med hvitt papir.

10 dagers leveransetid. På denne tiden produserer og leverer vi ordren din!
Tilgjengelig fra kun 10 enheter

Enten du er ute etter et lite eller stort antall vil våre hjelpsomme kundekonsulenter gi deg den beste servicen som mulig. Be om å få priser, utkast med din logo og ikke fungerende vareprøver. Det er ingen forpliktelser til å bestille. 

00 timer 00 minutter 00 sekunder gjenstår for leveranse på tirsdag 2. juli 2024

Farger

Svart

Hvit

Marineblå

Lysebrun

Trykk og graveringsområde

Notatbok Fototrykk
Trykkområdet vises med

Fototrykk:
120mm X 180mm

Embossing:
105mm X 70mm

Fototrykk

Viser at produktet kan bli trykket i full farge. Logo bør være i høy oppløsning og 300DPI. Du kan laste opp filer som .png, jpeg eller .gif. Lavt oppløselige bilder vil ikke gi et godt resultat. Våre priser inkluderer trykk i full farge på alle trykk områdene.

Embossing

Viser lærområdet av produktet kan være stemplet. Under preging prosessen, er din logo permanent påtrykt i skinn dukket opp med en metall 'die' kombinert med varme og trykk. I forberedelsene til pregingsprosessen, håndverket vi en metall dør for å matche formen på logoen din. Denne metoden av 3-dimensjonale merkevarebygging gir logoen et slående utseende. Imidlertid er teknikken ikke egner seg for logoer med mange fine detaljer, eller når logoen må vises i en mindre størrelse. Våre priser alltid inkludere preging av alle brandable områder. Logo skisser for produkter med dette symbolet skal lastes opp i en vektor format, for eksempel. Eps, ai og. Cdr. Fonter skal omgjøres til skisserer og alle farger "solid", snarere enn i toner eller nyanser.Komplett trykkveiledning
Last ned PDF fil
Se dimensjonale diagram

Egenskaper

  • Mykt omslag

  • Hvitt Papir

  • 160 sideantall

  • Svært populær firmagave-ide

  • Stilig, praktisk og laget for daglig bruk

Hvordan de blir levert

Din Notatbok
(I plantebasert pose)

Pakket i gjennomsiktige poser laget av et plantebasert materiale - biologisk og mer miljøvennlig enn plastposer.

Tjenester

Draft Preging stort oppsett

Preging stort oppsett

Vi kan prege logoen din på den store trykkområdet for en ekstra engangskostnad. Spør oss om informasjon om logotrykk og prisinformasjon i dag.
Draft Oppsett av foliepreging

Oppsett av foliepreging

Vi kan folieprege logoen din på trykkområdet for en ekstra engangskostnad. En flott måte å vise frem merkevaren din. Den er tilgjengelig i sort, gull og sølv foliealternativer.

Mål og vekt

Bredde: 148mm (5.8 Tommer)
Høyde: 210mm (8.3 Tommer)
Vekt: 289 gram (10.2 ounces)