Om ossPersonvernregler

Personvernregler

Informasjon om oss

flashbay.no («dette nettstedet») er et nettsted som drives av Flashbay Electronics Europe Limited og Flashbay Limited («vi, våre, oss»).

Flashbay Electronics Europe Limited er registrert i Ireland under organisasjons nummer 616387. Registrert kontor: 29 Earlsfort Terrace, Dublin 2, Ireland.
Flashbay Limited er registrert i England & Wales under organisasjons nummer 04676938. Registrert kontor: 6 Fountain Centre, Imperial Wharf, London SW6 2TW.

Vår kontaktinformasjon er telefon: +47 21 98 40 20 og e-post: contactsiaptdn@flashbay.com.

Direktør for Flashbay Electronics Europe Limited er Stephen Webster. Direktørene i Flashbay Limited er Stephen Webster og Ieuan Williams.

Flashbay engasjerer seg kun i bedrift til bedrift (B2B) salg og selger ikke til individuelle forbrukere.

Som innehaver av dine personopplysninger overholder vi EUs forordning for personvern The General Data Protection Regulation (GDPR). Disse personvernsreglene beskriver hvordan vi behandler dine personopplysninger i forbindelse med å drive forretninger med firmaet eller organisasjonen din.

Personsopplysninger vi samler inn iløpet av å drive forretninger med din bedrift eller organisasjon

I forbindelse med å betjene firmaet eller organisasjonen din kan typer av personsopplysninger som samles inn, brukes og overføres av oss inkludere:

 • Identitetsdata: inkludert fornavn, mollomnavn og etternavn.
 • Kontaktinformasjon: inkludert bedriftsadresse(r), faktureringsadresse(r), leveringsadresse(r) og telefonnumre. Epostadresse.
 • Transaksjonsdata: inkludert detaljer om betalinger for produkter og tjenester som bedriften eller organisasjonen kjøper fra oss.
 • Teknisk data: inkludert IP (Internet protocol) adresse, nettlesertype og versjon, tidssoneinnstilling og sted, nettleser programvareutvidelser (plug-in) typer og versjoner, operativsystem og plattform og annen teknologi på enhetene som brukes til å få tilgang på nettsiden vår.
 • Brukerinformasjon: inkludert hvordan du bruker nettstedet, produktene og tjenestene våre.
 • Merkedsføring- og kommunikasjonsdata: inkludert dine preferanser når du mottar markedsføring fra oss og dine kommunikasjonspreferanser.

Hvordan samler vi inn personlig informasjon?

I forbindelse med å betjene din bedrift eller organisasjon samles personopplysninger via følgene metoder:

 • Direkte interaksjon/kommunikasjon: personlig, via telefon, e-post, post eller annen måte når du spør om/eller gjennomfører transaksjoner av våre produkter og tjenester.
 • Automatisert teknologi: når du bruker vårt nettsted til å forespørre om/eller kjøpe våre produkter og tjenester.
 • Fra tredjeparter: Når du vurderer våre produkter og tjenester på tredjeparts nettsteder for anmeldelser.

Hvordan bruker vi personopplysninger i forbindelse med å drive forretninger med din bedrift eller organisasjon?

I forbindelse med å betjene din bedrift eller organisasjon brukes personoplysninger på følgende måter:

Formål / aktivitet Type data Rettslig grunnlag for behandling
I utgangspunktet for å kontakte deg for å diskutere krav og behov til firmaet eller organisasjonen din. Identitet
Kontakt
Teknisk
- Samtykke; og/eller
- Nødvendig for vår legitime interesse (for å svare på en forespørsel fra bedriften eller organisasjonen din)
Å behandle og levere bestillinger fra din bedrift eller organisasjon Identitet
Kontakt
Transasksjon
Teknisk
- Utførelsen av en kontakt med din bedrift eller organisasjon; og/eller
- Nødvendig for vår legitime interesse (behandle og levere en bestilling som er plassert av din bedrift eller organisasjon); og/eller
- Å overholde en lovlig forpliktelse
Å administrere vårt forhold til din bedrift eller organisasjon som kan omfatte: :
- kontakt for å gjennomgå tidligere bestillinger fra din bedrift eller organisasjon
- gjenoppta kontakt med din bedrift eller organisasjon om fremtige behov
- opplyse din bedrift eller organisasjon om endringer i våre produkter, tjenester eller retningslinjer
Identitet
Kontakt
Transaksjon
Teknisk
Bruk
Markedsføring og kommunikasjon
- Utførelsen av en kontrakt med din bedrift eller organisasjon; og/eller
- Nøvendig for vår legitime interesse (for å gjenoppta kontakt med din bedrift eller organisasjon for gjennomgå tidligere bestillinger, fremtide behov og forbedre vår kundeservice); og/eller
- De legitime interessene til din bedrift eller organisasjon (informere bedriften eller organisasjonen din om endringer i våre produkter, tjenester eller retningslinjer); og/eller
- Å overholde en lovlig forpliktelse.
Å svare på klager, rettslige tiltak eller å samle inn utestående gjeld Identitet
Kontakt
Transaksjon
Teknisk
Bruk
Markedsføring og kommunikasjon
- Å overholde en lovlig forpliktelse; og/eller
- Nødvendig for våre legitime interesser (for å sikre at klager kan besvares nøyaktig, for å sikre at juridiske tiltak kan etterfølges eller forsvares, for å sikre at utestående gjeld kan innhetes).
Å administrere og beskytte vår virksomhet og nettsted (inkludert feilsøking, dataanaslyse, testing, systemvedlikehold, support, rapportering og oppbevaring av data) Identitet
Kontakt
Transaksjon
Teknisk
Bruk
Markedsføring og kommunikasjon
- Å overholde en lovlig forpliktelse; og/eller
- Nødvendig for våre legitime interesser (for å drive vår virksomhet, nettsted og tekniske tjenester, for å forhindre svindel)
Å formidle relevant nettstedinnhold og annonser til deg og måle eller forstå effektiviteten av annonseringen vi tilbyr deg Identitet
Kontakt
Transaksjon
Teknisk
Bruk
Markedsføring og kommunikasjon
- Nødvendig for våre legitime interesser (for å studere hvordan kundene bruker våre produkter/ tjenester, utvikle dem, og å utvide vår virksomhet og informere om vår markedsstrategi)
Å bruke dataanalyser for å forbedre nettstedet vårt, produkter/tjenester, markedsføring, kundeforhold og erfaringer Identitet
Kontakt
Transaksjon
Teknisk
Bruk
Markedsføring og kommunikasjon
Nødvendig for våre legitime interesser (for å analysere kundebruk, oppdatere nettstdet vårt, utvikle vår virksomhet og informere om vår markedsstrategi
For å vise anmeldelser du publiserer angående våre produkter og tjenester på tredjeparts nettsteder Identitet
Transaksjon
Nødvendig for våre legitime interesser (for å fremme kvaliteten til våre produkter og tjenester).
For å vise innhold som du legger ut på vår blogg Identitet
Kontakt
Teknisk
Nødvendig for våre legitime interesser (for å vise innhold som du ønsker å dele på bloggen vår).

Endring av formål

Vi vil kun bruke din personlige informasjon til de formålene som er forklart ovenfor, med mindre vi med rimelighet anser at vi må bruke den av en annen grunn, og den er kompatibel med det opprinnelige formålet. Ta kontakt med oss for en forklaring på hvordan enhver ny behandling er kompatibel med det opprinnelige formålet.

Hvis vi trenger å bruke din personlige informasjon for et urelatert formål, vil vi varsle deg og forklare det juridiske grunnlaget som tillater oss å gjøre det. Vær oppmerksom på at vi kan behandle dine personlige data uten din kunnskap eller samtykke, i samsvar med de ovennevnte regler, der dette er påkrevd eller lovlig.

Endringer i våre personvernregler

Vi holder vår personvernerklæring under jevnling gjennomgang og oppdaterer på denne nettsiden. Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 25 mai 2018.

Markedsføring av tredjeparter

Din personlige informasjon vil ikke bli sent til noen tredjepartsorganisasjon med formål å om markedsføre til deg.

Tredjeparts lenker eller data

Vårt nettsted kan inneholde lenker til tredjeparts nettsider, programvareutvidelse og/eller applikasjoner. Ved å klikke på disse lenkene eller muliggjør disse koblingene, kan det være mulig for tredjepartner å samle inn eller dele personlig informasjon om deg. Vi kontrollerer ikke disse tredjepartsnettsider og er ikke ansvarligere for deres retningslinjer for personvern. Når du forlater vårt nettsted anbefaler vi at du leser personvernreglene for hver nettsted du besøker.

Datasikkerhet

Vi har satt inn hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å forhindre at personopplysningene dine blir mistet, brukt eller åpnet på en uautorisert måte, endret eller avslørt. Vi begresener også tilgangen til din personlige informasjon til kun de ansatte, rådgivere, samarbeidspartnere og leverandører som har et foretningsrelatert behov for tilgang. De behandler kun dine personlige opplysninger på våre intruksjoner og de er underlagt taushetsplikt.

Vi har satt igang prosedyrer for å håndtere eventuelle mistenkte brudd på personopplysninger, og vil varsle deg og enhver gjeldende regulator for brudd der vi er lovlig pålagt å gjøre det.

Deling av personopplysninger utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS)

Vi driver flere virksomheter/underenheter under merkevaren Flashbay, inkludert Storbritannia, USA, Australia, Kina og Filippinene. Betjenelsen av din bedrift eller organisasjon kan krevere assistanse fra, eller arbeid som skal utføres av flere Flashbays virksomheter/underenheter, og hvor vi deler data med andre Flashbay virksomheter/underenheter sikrer vi at de gir samme beskyttelse for personopplysninger som det har i EØS.
Noen av våre eksterne leverandører er basert utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS) som gjør at behandlingen av dine personopplysninger vil innebære overføring av data utenfor EØS. I slike tilfeller sikrer vi at personoppysningene dine er tilstrekklig beskyttet. Vi kan også bruke spesifikke kontrakter som er godkjent av Europakommisjonen som gir samme beskyttelse for personopplysninger som det har i EØS.

Hvem formidler vi personopplysninger til?

I forbindelse med å betjene din bedrift eller organisasjon kan personpplysninger bli formidlet til følgende parter:

Type mottaker Årsak
Andre Flashbay virksomheter/underenheter For å støtte og utvikle forholdet mellom oss og din bedrift eller organisasjon, for å gi deg produkter og tjenester, for å svare på dine henvendelser eller på annen måte å kommunisere med deg.
Budtjeneste eller logistikkselskaper For å påvirke leveranse eller henting av gjenstander
Tredjeparts nettsteder for anmeldelser Å invitere deg til å se gjennom våre produkter og tjenester hvis du velger
Juridiske eller gjeldsmessige rådgivere For å rådgive om juridiske problemer og/eller sørge for at forfalt gjeld samles inn
Med regulatorer eller myndigheter For å oppfylle våre juridiske forpliktelser
Andre Tredjeparter som vi kan velge å selge, overføre eller slå sammen deler av vår virksomhet eller våre eiendeler med. Alternativt, hvis vi anskaffer andre virksomheter eller omstiller vår virksomhet, kan de nye eierne bruke dine personlige data på samme måte som angitt i denne personvernserklæringen.

Disse partene er pålagt å sørge for at passende sikkerhetstiltak er på plass og opprettholde konfidensialiteten til dine personopplysninger, og å bruke dine personlige opplysninger bare i forbindelse med å yte slike tjenester og i samsvar med våre instruksjoner.

Hvor lenge er dine personligopplysninger beholdt?

Dine personlige opplysninger blir beholdt så lenge som nødvendig for å støtte våre legitime interesser når det gjelder å håndtere bedriften eller organisasjonen og deretter i tilstrekkelig varighet for å sikre samsvar med våre forpliktelser i henhold til lovene i England og Wales, og å støtte eller forsvare eventuelle krav fra eller mot oss. Etter denne tiden blir dataene anonymisert eller slettet.

Dine rettigheter angående din personlige data

Du har rett til:

 • Be om tilgang til personopplysningene dine. Dette gjør at du kan motta en kopi av personopplysningene vi har om deg, og å kontrollere at vi lovlig behandler den.
 • Be om retting av personopplysningene dine. Dette gjør at du kan ha ufullstendige eller unøyaktige data rettet. Vær oppmerksom på at vi muligens må kontrollere nøyaktigheten av de nye dataene du gir oss.
 • Be om sletting av personopplysningene dine. Dette gjør at du kan be oss om å slette personlig informasjon der det ikke er god grunn til at vi fortsetter å behandle den. Du kan også be oss om å slette din personlige informasjon der du har klaget over behandlingen (se nedenfor), der vi kan ha behandlet informasjonen ulovlig eller hvor vi må slette din personlige informajson for å overholde en juridisk forpliktelse. Vær imidlertid oppmerksom på at vi kanskje ikke alltid kan slette informasjonen av spesifikke juridiske årsaker som vil bli varslet til deg, hvis det er aktuelt, som svar på forespørselen din.
 • Motsette seg behandling av dine personlige data hvor vi er avhengig av en legitim interesse (eller tredjeparts) og det er noe om din spesielle situasjon som gjør at du vil motsette deg behandling på dette grunnlaget som du føler at det påvirker din grunnleggende rettigheter og friheter. Du har også rett til å innvende hvor vi behandler dine personlige data for direkte markedsføring. I noen tilfeller kan vi vise at vi har overbevisende legitime grunner til å behandle informasjonen din som tilsidesetter dine rettigheter og friheter.
 • Be om begrensning av behandling av din personlige data. Dette gjør at du kan be oss om å suspendere behandlingen av din personlige data i følgende scenarier: (a) hvis du vil at vi skal etablere dataens nøyaktighet; (b) hvor vår bruk av dataene ikke er lovlig, men du vil ikke at vi skal slette dem; (c) hvor du trenger at vi holder dataen selv om vi ikke lenger trenger det som du trenger for å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav; eller (d) du har protestert mot vår bruk av dataene dine, men vi må verifisere om vi har overordnet legitim grunnlag for å bruke den.
 • Be om overføring av personopplysninger til deg eller til en tredjepart. Vi vil gi deg, eller en tredjepart du har valgt, dine personopplysninger i et strukturert, vanlig brukt, maskinlesbart format. Merk at denne retten bare gjelder automatisk informasjon som du i utgangspunktet ga samtykke til for oss å bruke eller hvor vi brukte informasjonen til å utføre en kontrakt med bedriften eller organisasjonen din.
 • Trekke tilbake samtykke når som helst der vi behøver samtykke til å behandle dine personopplysninger. Dette vil imidlertid ikke påvirke lovligheten til noen behandling som er utført før du trekker tilbake samtykke eller behandling utført under et annet juridisk grunnlag enn samtykke. Hvis du trekker tilbake samtykket, kan vi ikke være i stand til å levere bestemte produkter eller tjenester til din bedrift eller organisasjon.

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål eller klager angående hvordan vi bruker dine personopplysninger, eller hvis du ønsker å utøve noen av dine rettigheter angående dine personlige data, vennligst send en e-post til data.questionsdptansi@flashbay.com eller skriv til oss på vår registrerte adresse. Vi vil svare deg så snart det er praktisk. Lengden av tid vil avhenge av type og kompleksitet av forespørselen og omfanget av forespørsler som behandles, men du vil motta svar senest en måned etter mottagelse av den første forespørselen.

Regulator

Data Protection Commission (DPC) er regulatoren for databeskyttelse i Irland.
Informasjonskommissærens kontor (ICO) er regulator for databeskyttelse i Storbritannia.