Softy
Softy Notatbok
Softy A6 notatboken er en praktisk og beleilig modell som har et mykt kunstig skinn perm som er klart til å bli trykket med logoen din. Perfekt på kontoret, i klassen eller når du reiser, Softy inneholder 160 sider med hvit papir og du kan velge mellom blank, rutete eller linjerte sider. Softy har også en praktisk pennholder - perfekt når du er på farten. Spør oss om merkevareinformasjon, prøver og leveringstider i dag.

9 dagers leveransetid. På denne tiden produserer og leverer vi ordren din!
Tilgjengelig fra kun 10 enheter

Enten du er ute etter et lite eller stort antall vil våre hjelpsomme kundekonsulenter gi deg den beste servicen som mulig. Be om å få priser, utkast med din logo og ikke fungerende vareprøver. Det er ingen forpliktelser til å bestille. 

00 timer 00 minutter 00 sekunder gjenstår for leveranse på tirsdag 6. august 2024

Farger

Svart

Hvit

Marineblå

Lysebrun

Side stil alternativer

Blank

Lined

Grid

Trykk og graveringsområde

Notatbok Fototrykk
Trykkområdet vises med
Fototrykk:
90mm X 130mm
Embossing:
75mm X 80mm
foliepreging:
75mm X 80mm

Fototrykk

Viser at produktet kan bli trykket i full farge. Logo bør være i høy oppløsning og 300DPI. Du kan laste opp filer som .png, jpeg eller .gif. Lavt oppløselige bilder vil ikke gi et godt resultat. Våre priser inkluderer trykk i full farge på alle trykk områdene.

Embossing

Viser lærområdet av produktet kan være stemplet. Under preging prosessen, er din logo permanent påtrykt i skinn dukket opp med en metall 'die' kombinert med varme og trykk. I forberedelsene til pregingsprosessen, håndverket vi en metall dør for å matche formen på logoen din. Denne metoden av 3-dimensjonale merkevarebygging gir logoen et slående utseende. Imidlertid er teknikken ikke egner seg for logoer med mange fine detaljer, eller når logoen må vises i en mindre størrelse. Våre priser alltid inkludere preging av alle brandable områder. Logo skisser for produkter med dette symbolet skal lastes opp i en vektor format, for eksempel. Eps, ai og. Cdr. Fonter skal omgjøres til skisserer og alle farger "solid", snarere enn i toner eller nyanser.

Foliepreging

Vi kan folieprege logoen din på trykkområdet for en ekstra engangskostnad. En flott måte å vise frem merkevaren din. Den er tilgjengelig i sort, gull og sølv foliealternativer.Komplett trykkveiledning
Last ned PDF fil
Se dimensjonale diagram

Egenskaper

  • Mykt omslag

  • Hvitt Papir

  • 160 sideantall

  • Svært populær firmagave-ide

  • Stilig, praktisk og laget for daglig bruk

Hvordan de blir levert

Din Notatbok
(I plantebasert pose)

Pakket i gjennomsiktige poser laget av et plantebasert materiale - biologisk og mer miljøvennlig enn plastposer.

Mål og vekt

Bredde: 106mm (4.2 Tommer)
Høyde: 148mm (5.8 Tommer)
Vekt: 143 gram (5 ounces)