Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Et personlig preg

Som en ledende aktør på minnepinnemarkedet handler vi med tusenvis av selskaper, institusjoner og organisasjoner verden over. Vi har levert minnepinner med logo til majoriteten av de store selskapene du kjenner til og noe vi har lagt merke til siden vi ble etabler i 2003 er at hver kunde er unik. Derfor har vi lagt mye tid i å utvikle våre produkter og kundebehandling slik at vi kan tilby våre kunder individuell oppfølging tilpasset selskapets eller organisasjonens behov.
The Nature USB Model

Vi tilby over 20 ulike minnepinne modeller, alle med 6 forskjellige lagringskapasiteter. Med våre tilleggstjenester som forehåndsopplasting av data og Pantone farge-matching av skallet er det ikke overraskende at vi er mer enn nok kapable når det kommer til å møte og overgå kunders spesifikke behov.

Heller må en ikke glemme den viktigste formen for promotering - legge til ditt varemerke eller visuelle identitet til minnepinnen og gjøre den helt unik.
Vi anser våre kunder som like spesielle og individuelle som minnepinnene vi produserer og forsikrer oss om at du blir tildelt en personlig kundebehandler som assisterer og guider deg gjennom prosessen å personliggjøre minnepinnene på akkurat den måten du ønsker. Fra den første henvendelse og helt frem til de endelig varene har blitt levert kommer du til å ha din egen kundebehandler som hjelper til med hvert eneste steg, og hvis tilbakemeldingene vi har fått brukes som en indikasjon kan du være trygg på at du kommer til å bli fornøyd med sluttproduktet. 

På utkikk etter litt inspirasjon? Ta en titt på vår hjemmeside eller Pinserest side. Skulle du ønske noen gratis og uforpliktede vareprøver eller pris anslag er det bare å kontakte oss via vårt enkle henvendelseskjema online

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.