Twister

Blogg Markedsføring til en liten bedrift

Small Business Marketing

Markedsføring av en liten bedrift kan være en ganske tøff oppgave dette fordi det ikke finnes en ubegrenset reservoar av penger å legge til i markedsførings potten. Når dette er sagt, finnes det et par punkter du kan følge for å komme på rett spor.
• Lokalt: Når du først starter en liten bedrift bør du fokusere på et lokalt sted før du begynner å henvende deg internasjonalt eller globalt. Selv om virksomheten tilbyr et produkt eller en tjeneste på en multi-regional skala bør du investere lokalt først. Søk først på de største blogg og nett stedene i det aktuelle området og fokuser deretter på å vinne dem over. Tilby dem gratis vareprøver, gratis tjenester eller i det minste en gratis prøveversjon i retur for en link til din bedrifts nettsted gjennom deres blogg, og sosiale medier. Du kan også vurdere å donere til lokale veldedighetsorganisasjoner, eller støtte til lokale skoler, høyskoler og universiteter.
• Kundene er konge: De beste til å markedsføre produkter eller tjenester er dine kunder. "word of mouth", nå også kalt " sosial deling", har potensial til å nå hundrevis eller tusenvis istedenfor kun få utvalgte. Det er mange måter å "oppmuntre" dine fornøyde kunder slik at de nevner deg til deres familie og venner.
Small Business Marketing

Minnepinner med logo er alltid en flott gave til nye og eksisterende kunder, siden du kan trykke salgsfremmende meldinger på minnepinnene og digitalt på innsiden. Se vårt utvalg av produkter her.
• Moral er viktig: Alltid holde deg til din bedrifts verdier og etikk uansett hvilke omstendigheter du befinner deg i.Vær høflig i forum, blogger og på sosiale medier, selv når sjeldsord blir kastet din vei eller navnet på firmaet blirkritisert. For all del forsvar din merkevare positivt, men aldri kryss linjen mellom høflig og uhøflig.
Følger du punktene over vil det sette deg på rett spor til suksess og vi ønsker deg alt det beste. Hvis du ønsker å bestille noen minnepinner med din logo kan du ta en titt på vår hjemmeside.

flashbay Forfatter: Aires Loutsaris
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.