Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Hvordan gjenopprette tapt data fra en minnepinne

Minnepinner er utrolig pålitelig, men det er fortsatt noen måter du kan være uheldig å miste data, for eksempel: som et resultat av et virus, overspenning eller ikke mate stasjonen trygt ut når du fjerner den fra datamaskinen. Hvis din minnepinne kommer fra en annen leverandør kan den inneholde noen deler som er av lav kvalitet og inneholder feil.

På Flashbay bruker vi kun komponenter av ypperste kvalitet når vi bygger våre minnepinner. Dessverre gjør ikke alle minnepinne leverandører det samme og selv om de ser like ut på utsiden kan de være svært forskjellige på innsiden.
Nedenfor er noen alternativer for gjenoppretting hvis du er uheldig nok til å miste data fra en minnepinne:

Søke etter problemet: Du kan skanne og (forhåpentligvis) reparere eventuelle feil ved hjelp av verktøy som allerede finnes på datamaskinen din. Hvis du bruker Windows er det bare å plugge minnepinnen inn i din PC eller bærbar PC, gå til "Min datamaskin" og høyreklikk på ikonet for flyttbar disk. Derfra går du til Egenskaper> Verktøy> Kontroller. Klikke begge boksene som sier "
Automatically fix file system errors" og "Scan for and attempt recovery for bad sectors" og klikk "Start". Skanningen vil da markere eventuelle feil den har funnet og gi deg beskjed om det var i stand til å fikse dem eller ei.

Recovery Software: Hvis det første alternativet ikke fungerer er det flere programvarer der ute du kan kjøpe eller som er gratis. Prosessen er meget enkel. Du trenger bare å laste ned programvaren på din stasjonære PC eller bærbar datamaskin og ha minnepinnen plugget inn samtidig. Uansett hvilket program du velger vil det gi noen instruksjoner på skjermen for å guide deg gjennom prosessen. Det er vanligvis tre eller fire trinn for å finne og gjenopprette eventuelle tapte filer.
Hvis trinnene ovenfor ikke fungerer er siste utvei er å få den ut (!) da minnepinnen kan ha en ødelagt kontakt. Det er flere guider på nettet som viser deg hvordan du løser dette problemet, men pass på, du trenger riktig verktøy og deler som en gammel USB-kabel, noen wire cutters, en liten skrutrekker, forstørrelsesglass og loddebolt med loddetinn og fluks. Hvis alt dette svikter, er det på tide å innse tapet!


Vi håper disse tipsene kan være til hjelp, men som et velkjent ordtak sier, det er bedre å være føre var. Så hvis du er interessert i høy kvalitet, pålitelig og konkurransedyktige priser kan du fylle ut vårt Quick Quote form og en av våre kunde konsulenter vil kontakte deg så rask som mulig. Du kan ha dine nye minnepinner allerede om 6 virkedager.

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.