Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Flashbay tilbyr USB 3.0 alternativer

Som industriledere i minnepinner med logo er vi stolte av å tilby våre kunder det aller beste som USB-teknologien har å tilby. Det er med stor glede at vi nå gir kundene muligheten til å velge USB 3.0 når du bestiller følgende modeller: Event, Executive, Ink, Image, Kinetic, Nature, Pod, Pop og Twister.

Hva er en USB 3.0?

Flest USB-minnepinner bruker 2.0-teknologi. 2.0-spesifikasjonen har eksistert siden 2002 og kan overføre data med en maksimal hastighet på rundt 480 megabit per sekund. Den oppdaterte USB 3.0- støtter dataoverføring på et svimlende 4,8 gigabit per sekund. Med andre ord er USB 3.0 opptil 10 ganger raskere enn USB 2.0, som oversettes til reelle ytelsesfordeler.

Er størrelsen på kontakten annerledes?

Nei, USB 3.0-modellene vil fortsatt plugges inn og arbeide i samme port som USB 2.0-modellene. Den eneste forskjellen er dataoverføringshastigheten, men for å få fullt utbytte av dette må du bruke USB portene på en moderne datamaskin utstyrt med USB 3.0-porter.


Som du kan se er det ingen forskjell i størrelsen på kontakten.


Hvordan kan jeg få USB 3.0 på min neste bestilling?

Vi vil fortsette å bruke USB 2.0 som standard for alle bestillinger, men hvis du foretrekker USB 3.0 eller ønsker mer informasjon kan du kontakte din kunde konsulent.

Hvis du ønsker et tilbud på minnepinner med logo for ditt neste prosjekt kan du fylle ut få tilbud skjema i dag, og du kan ha dine minnepinner på seks virkedager.

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.