Twister

Blogg Interessante bruksområder for minnepinner

Mange tror at minnepinner bare er bra for lagring av dokumenter eller presentasjoner, men de er i stand til så mye mer enn det. Vi håper du liker vår topp 7 'interessante bruksområder' for minnepinner.

Kjører bærbae apps og spill:  Har du noen gang blitt sittende fast et sted med den bærbare datamaskinen din og hatt lite eller ingen Internett-tilkobling? Hjelp er tilgjengelig,  du kan laste ned hundrevis av apps og spill direkte til minnepinnen og spille dem når du er offline.

Installere operativ systemer: Lyst til å prøve Windows på Mac eller Linux på PC-en din? Du kan laste ned og kjøre forskjellige operativsystemer direkte fra minnepinnen, i noen tilfeller starte det opp direkte fra minnepinnen eller bruke din favoritt virtualiseringsprogramvare.

Musikk lagring på farten: Lyst til å beholde noe ledig plass på MP3-spilleren eller telefonen din? Bare laste ned musikkbiblioteket på din minnepinne og ta musikken med deg.

Dead drop: Er du eventyrlysten? Du kan delta i det nye kunstneriske prosjektet kaldt Dead drop som vi skrev om i forrige måned.Få fart på datamaskinen din: Du kan få fart på datamaskinen din med Windows ReadyBoost. Mer informasjon her.

Ekstra lagringplass:  Minnet kapasiteten på minnepinner blir større og større. Her på Flashbay tilbyr vi minnepinner med kapasitet på opptil 64 GB. Det er en enorm mengde lagringsplass som du kan bære i lommen eller på nøkkelringen.

Markedsførings muligheter: Selvfølgelig kan du også bruke minnepinnene til å markedsføre din bedrift. Du kan ikke bare merke minnepinnen med din logo eller bedriftens budskap, du kan også forhåndslaste den med markedsføringsmateriale som brosjyrer, videoer, musikk eller presentasjoner.

Vurderer du minnepinner med logo til ditt neste prosjekt?

Fyll ut vårt få tilbud skjema og en av våre dedikerte kundekonsluenter vil ta kontakt med deg. Du kan ha dine unike minnepinner med din logo levert på kun seks virkedager.


flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.