Twister

Blogg Google Cloud USB Minnepinne Tjeneste

Tilbake i 2013 prøvde Google ut en "mail in" tjeneste for USA-baserte utviklere. Tjenesten tillot utviklere å laste opp Google til deres USB minnepinner and Google ville deretter laste opp dataen til Google Cloud.

Etter en vellykket prøvetid tilbyr nå Google dette til bedrifter og enkeltpersoner i Nord-Amerika, EMEA og Asia.

Hvorfor kan jeg ikke bare laste opp dataen selv?
Godt spørsmål! Til tross for at de tilbyr denne tjenesten til enkeltpersoner vil det i hovedsak bli brukt av bedrifter og utviklere. Dette er fordi de har mest data å laste opp og Google anerkjenner det faktum at å laste opp en terabyte med data over en standard internettforbindelse for bedrifter vil ta omtrentlig 100 dager. Google har rasker tilkoblingshastigheter og mer ressurser enn de fleste selskaper, slik at de nå tilbyr å gjøre denne biten for deg. For en pris, naturligvis.
Hvor mye?
Det avhenger av hvor du er i verden. I Nord-Amerika vil det koste deg $80 per USB minnepinne, uavhengig av hvor mye data som er på.

Hvordan kan jeg bruke denne tjenesten?
Igjen avhenger dette av hvor du befinner deg. Du må bruke en "Google-serfitisert tredjepartsleverandør". Disse leverandørene vil håndtere mailing og levering av minnepinner til Google i tillegg til andre kundeservice problemer. Da er det opp til Google å laste opp dataen til sin Cloud. Du kan finne mer informasjon på Google sin egen side.

Vi er spent på å se hvordan dette prosjektet vil utvikle seg og dersom du i mellomtiden trenger minnepinner med logo for ditt neste prosjekt kan du fylle ut vårt Få Tilbud-skjema og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt så snart som mulig..


flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.