Twister

Blogg Minnepinner med logo som julegave

Julen 24. desember hvert år, men av en eller annen grunn føles det som den kommer tidligere hvert år.

Mange bedrifter sliter med å finne en nyttig og unik gave til kunder eller ansatte på denne tiden av året. Det virker som det er en blanding av gaver; vin man ikke nødvendigvis liker, fenalår eller sjokolade som blir spist og glemt på 5 minutter!

Her på Flashbay jobber vi med det unike og nyttige. Vi har 28 forskjellige minnepinner du kan velge mellom. Mange av disse er designet av oss, og er derfor unike for Flashbay`s kunder. Avhengig av hvilken minnepinne du velger kan du ha logoen din screenprintet, lasergravert, embosset eller fototrykket. For å gjøre den enda mer personlig kan du til og med forhåndsopplaste den med din data som for eksempel en presentasjon, video eller en PDF brosjyre. På denne tiden av året er det mange som velger å ha tilbehør til minnepinnene som presentasjonsboks, hallsnor eller nøkkelring.



Med dette i bakhodet tikker minnepinner med logo mange av boksene som en bedriftgave. De er rimelige, unike og best av alt nyttige. Dine minnepinner med logo vil ikke bli kastet 1. januar, de vil bli brukt kundene dine i årene som kommer.

Vi kan levere minnepinner med logo på 5 virkedager så du kan få dem i god tid før jul! Fyll ut vårt få tilbud skjema og en av våre kundekonsulenter vil kontakte deg så snart som mulig.


flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.