Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Pantone® fargematching

Et av de vanligste spørsmålene vi i Flashbay får er:

"Hvordan kan du lage en minnepinne med nøyaktig samme farge som i vår design manual?"

Svaret: “Via  det smarte Pantone Fargematching systemet.”

Kall oss gjerne geeker, men verdenen av Pantone® fargematching er merkelig nok interessant. "Pantonematching" systemet ble laget i 1950 av en mann ved navn Lawrence Herbert som jobbet på M&J Advertising. Det er designet for å være en "fargeordbok" for trykkeribransjen. Lawrence kjøpte ut byråets eiere i 1960 og omdøpte det til "Pantone". Ta gjerne en titt på YouTube klippet nedenfor av Pantone® hovedskvarter i aksjon (på engelsk) - en video laget av teamet på Quartz.
Historietimen er nå over og Pantone® blir i dag brukt over hele verden av trykkerier, designere og ikke minst logotrykte USB minnepinne produsenter.

Dette systemet gjør at vi kan garantere en 100% match med ditt merkevares farger. Vi kan bruke systemet på 65% av utvalget vårt og det er vanligvis ingen ekstra leveransetid lagt til på til leveranse for denne tjenesten. Ettersom det er et beløp for oppstart, krever denne tjenesten en minstebestilling på 250 enheter.Klar for å bli Pantone matchet?
Fyll ut vårt tilbudskjema og en av våre kundekonsulenter vil ta kontakt snart for å diskutere neste skritt.flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.