Twister

Blogg USB Minnepinner og Gaming

I det store bildet ble USB minnepinner og moderne spillkonsoller laget på veldig like tidspunkt i historien. Derfor er det heller ikke rart at de fungerer så bra sammen. Dette innlegget tar en titt på de tre beste fordelene som USB minnepinner kan tilby spillere over hele verden.

Ekstra lagringsplass
De siste konsollene fra Microsoft Xbox og Sony Playstation kommer med mye lagringsplass. Men for seriøse spillere er ikke dette alltid nok plass. Det er her USB minnepinnen kommer inn. Med kapasiteter opp til 128GB er USB minnepinnen et nyttig og bærbart lagringsalternativ for en ivrig gamer.


Bærbare spill
Last opp din USB minnepinne med dine favorittspill og aldri ha et kjedelig øyeblikk igjen. Enkelt plugg den inn i din laptop eller PC og du kan drepe tid, eller zombier, hvor du vil. Perfekt for når du er på farten og ikke har en pålitelig internettilkobling.

Lagre spill
Problem; du følger deg presset til å være sosial og være med andre, men du har fortsatt lyst til å spille favorittspillet ditt. Løsning: large fremgangen i spillet på en USB minnepinne, og du kan enkelt forsette der du slapp senere.

Dette er våre favoritt-bruksområder for minnepinner når det kommer til spill, men vi vil gjerne høre din. Gi oss en kommentar i kommentarfeltet under.

Hvis du ønsker et pristilbud på en virkelig nyttig firmagave kan du fylle ut vårt tilbudskjema. En av våre dedikerte kundekonsulenter vil ta kontakt så snart som mulig for å diskutere dine behov.


flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.