Twister

Blogg Multifunksjons USB minnepinner

USB minnepinner har mange bruksområder, men noen av modellene våre gå ett skritt videre. Nedenfor er en liste over våre multifunksjons USB minnepinner. Alle kan bli merket med din logo eller slogan.

Pop
Pop er laget av høy klasse aluminium som kan være screen printet eller laser gravert med din logo. Pop kan også brukes som en flaskeåpner noe som gjør den til en svært populær modell - spesielt i sommermånedene.


Clip
Clip er en ekstremt tynn modell, men det kan fortsatt lagres opptil 128 GB med data. Den er tilgjengelig i 8 farger eller den kan være Pantone® farge matchet til dine logo farger. Clip kan også holde sammen dokumenter som betyr at den vil alltid komme godt med.


Ink og Note
Våre Ink og Note-modeller kan lagre en massive 128GB med data. Disse USB minnepinnene kan også brukes som penner noe som betyr at de er stadig i bruk. Den største forskjellen mellom de to modellene er tilgjengelig Trykkområde området og USB-kontakten, som vist nedenfor


Slap og Lizzard
Bærbar og sofistikert, kan Slap og Lizzard modellene også fungere som armbånd. Begge modellene er tilgjengelige i 8 farger eller kan Pantone farge matchet. Det store horisontale trykkområde er perfekt for å presentere din hjemmeside adresse eller slagord.


Light
En ekstremt nyttig modell. Light kan bli trykkes med fullt farge bilde i klare, skarpe detaljer. Klem sidene sammen og en lysstråle kommer ut av LED-lykten på enden av minnepinnen. En stor favoritt hos våre kunder.


Event
Endelig vår Event modell, en USB minnepinne og halssnor kombinert. Både ytrerskallet på minnepinnene og halssnoren kan trykkes på. Den er super for konferanser, utstillinger og arrangementer.


Klar for å få et tilbud?
Fyll ut vårt få tilbud skjema og en kundekonsulent vil kontakte deg så raskt som mulig.


flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.