Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg 6 feil som små bedrifter ofte gjør når det kommer til promoteringsartikler 

Promoteringsartikler er en flott måte for din bedrift å skille seg ut fra konkurransen og bli sett av potensielle kunder. Imidlertid gjør mange små bedrifter i dag fortsatt feil når det gjelder bestilling av salgsfremmende produkter.
Vi har oppført 6 vanlige feil (og hvordan du unngår dem) når det gjelder å bestille dine logomerkede promoteringsartikeler. 

1) Lite kreative promoteringsartikler

Hvis du ikke legger til noe variasjon i produkt utvalget ditt vil det ikke hjelpe din bedrift å skille seg ut. Å velge unike produkter som on the go minnepinner, hodetelefoner eller induktive ladere vil hjelpe deg å holde tritt med trender i kunders kjøp atferd, samt sørge for at du skiller deg ut fra konkurransen. Nøkkelen er å velge produkter kundene dine vil bruke regelmessig. 2) Ved å ikke bruke klare retningslinjer for designet

Dine bedrift er gjenkjent av sin merkevarebygging som inkluderer elementer som: 
  • Firmafarger
  • Din logo
  • Din skrifttype
  • Bilder
  • Toneleie/ din stemme
Uten et klart sett med retningslinjer vill ikke din bedrift kunne oppnå et konsekvent utseende. Dette betyr at promoteringsartiklene dine vil ha mindre innvirkning, med mindre retningslinjer er satt på plass for å sikre kvalitetskontroll. 3) Ved å ikke planlegge tidsrammen

Her på Flashbay kan vi merke og levere promoteringsprodukter fra bare 5 dager, men det er alltid en god idé å bestille i god tid på forhånd for din neste konferanse, møte eller arrangement. Det er ingenting verre enn at hendelsen faller flatt fordi du har glemt å bestille logomerkede minnepinner!

4) Kjøpe basert kun på pris

Den vanlige feilen små bedrifter gjør er å velge sine promoteringsartikler basert på pris alene. En billigere pris kan virke attraktiv, men kan også komme til en høyere kostnad på grunn av feilvarer, dårlig merkevarekvalitet og kundeklager. Noen spørsmål å vurdere når man tenker på pris alene: - Vil produktkvaliteten virkelig reflektere mitt merke? - Er merkevaren nøyaktig og opp til en høy standard - Hva er leveransetiden for å motta mine merkede promoteringsartikler. 

5) Kjøpe produkter som ikke er rettet for sin målgruppe

En vanlig feil mange små bedrifter gjør er å velge promoteringsartikler de liker, i motsetning til en som deres målgruppe foretrekker. Undersøk interessene og atferdene til målgruppen din før du velger et salgsfremmende produkt, og sørg for at det bidrar til å møte disse behovene.

6) Ikke ha nok produkter på lager

Vårt minste antall for bestilling er 10 enheter, men de fleste av våre kunder bestiller mye mer enn dette. Vi anbefaler at du bestiller litt mer enn du tror du trenger. Dette unngår en situasjon hvor du går tom for merkede minnepinner halvveis gjennom arrangementet ditt.
Hvis du vil bruke noen av våre produkter til dine kampanjer, vennligst fyll ut vårt tilbudskjema og en dedikert kundekonsulent vil ta kontakt med deg innen kort tid! 

flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.