Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg
Tips for å forbedre nybegynnerpakker

Å gi en varm velkomst til nye medlemmer er en avgjørende måte å gjøre de nye medarbeiderne velkommen, komfortable og forberedt. I vårt siste innlegg ser vi på hva som bør inkluderes i "velkomstpakker"
Personlige velkomstmeldinger
For å få nye medlemmer til å føle seg umiddelbart komfortable, inkluder en personlig melding fra de ansatte eller konsernsjefen! Hvis du vil gjenspeile en mer morsom og ungdommelig følelse, kan meldingen være en humoristisk GIF eller video.

Kontorrekvisita
Uavhengig av industri, trenger alle penner, skrivebøker og andre typer verktøy for ulike oppgaver (alle med firmaets logo selvfølgelig). Du kan se vår nye modell Jot her. En penn og minnepinne i en praktisk modell. 


Minnepinner
På mange kontorer ser det aldri ut til å være noen minnepinner når du trenger det. Ved å inkludere en logo merket minnepinne in din velkomstpakke er en fin personlig touch og sørger for at ditt nye medlem ikke trenger å lete neste gang de behøver en minnepinner. Du kan se vårt utvalg av minnepinner her.


"Power" til folket
Telefoner og nettbrett uten strøm er ikke morsomme. Hvorfor ikke utstyre din nyansatte med en merket powerbank som de kan bruke når som helst. Et annet godt alternativ er å ha en trådløs laser på skriveborder, slik at de kan lade enheten sin i stil. 

Vann er liv
Vår Vita vannflaske er en trendy måte å markedsføre bedriften din, samtidig som det nye teamet ditt blir hydrert for dagen. Et flott element å inkludere i en hvilken som helst ny velkomstpakke. Ta en titt på våre trykkvalg og produktinformasjon her. 
Leter du etter mer info?
Ta en titt på vårt produktutvalg her og send inn en henvendelse. En av våre kundekonsulenter vil komme i kontakt med priser og gratis vareprøver.

flashbay Forfatter: Gerhard de Kock
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.