Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Giveaways på sosiale medier

Giveaways på sosiale medier er en ekstremt populær måte å få etterfølgere på og øke eksponeringen av merkevaren. I vårt siste innlegg ser vi på noen spennende modeller du kan gi bort ved din neste kampanje.

Merkede powerbanks
Sosiale medier er mye brukt på mobil telefoner i forhold til stasjonære enheter. Hvorfor ikke ha dine følgere sine telefoner oppladet med en av våre merkede powerbanks. Vi kan merke med din logo, slagord, nettsideadresse og mer. Se full utvalg av powerbanks her.


Stilige trådløse ladere
Også kjent som induktive ladere, kan disse flotte teknologiene trådløst lade alle Qi-aktiverte enheter, inkludert de nyeste iPhone modellene.Se våre modeller her. En rekke trykkmetoder er tilgjengelige.


Egendefinerte audioprodukter

Med en praktisk Bluetooth® tilkobling er vårt utvalg av Bluetooth® høyttalere og hodetelefoner en fin måte å markedsføre merkevaren din når dine følgere er ute og om. Ta en titt på åre nyeste modeller her.


Skreddersydde minnepinner
Alltid kjekt å ha i nærheten. En merket minnepinne vil alltid være i konstant bruk. Avhengig av hvilken modell du bestiller, kan vi merke logoen din via screenprinting, lasergravering, embossing eller fototrykk.Klar for et tilbud?

Fyll enkelt ut vårt tilbudskjema og vårt team vil ta kontakt innen kort tid. Vi kan sende e-post med priser umiddelbart og sende noen gratis vareprøver med leveranse neste virkedag. 

flashbay Forfatter: Gerhard de kock
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.