Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Populære promotering produkter for 2019! 

Populære promotering produkter for 2019! 
Nytt år, nye populære promotering produkter! For å få mest mulig ut av promotering produktene og vokse bedriften din, er det viktig å holde deg oppdatert med de nyeste trendprodukter. Vi har avrundet topptrendene for å starte 2019!

Trådløse ladere:
En trådløs lader er ikke bare en må-ha følgesvenn, det er også det perfekte produktet å slutte å fumle med plugger og kabler! En trådløs lader er en av de beste tech-gadgetene for å markedsføre virksomheten din, da det også kan være en daglig påminnelse om merkevaren din til det moderne forbrukermarkedet.


Bluetooth® øretelefoner
Bluetooth® øretelefoner er designet for å være en audio kamerat som passer perfekt til enhver travel livsstil, noe som gjør dem ekstremt populære. Med bekvemmeligheten som tilbys av Bluetooth® øretelefoner, går ingen ut av huset uten dem, og gir dermed stor eksponering.

Aluminium vannflasker
Slokk tørsten din og bli med i denne flotte branding muligheten. Personlige vannflasker appellerer til et stort demografisk, om det er på kontoret, butikken, treningsstudioet eller skolen! Aluminium vannflasker er en go to for kunder som ønsker å bli hydrert og redusere deres innvirkning på miljøet. De er ikke bare stilige, men aluminium vannflasken har et stort område å tilpasse med din logo, slagord og mer, slik at kundene dine alltid kan samhandle med merkevaren din når de kommer til en slurk!


Klar for et tilbud?
Fyll enkelt ut vårt tilbudsskjema og en dedikert kundekonsulent vil ta kontakt med deg innen kort tid. 

flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.