Twister

Blogg Forventet levetid for en powerbank

Powerbanks er ekstremt populære og du eier sannsynligvis  eller kjenner noen som eier en. Men hvor lenge kan du forvente at en skal vare?
I vårt siste innlegg ser vi nærmere på levetiden til en powerbank. Men først, en kort historieleksjon ....

Mer energi!
Som mye ny teknologi startet powerbanks med lave ladekapasiteter på 1000mAh eller mindre. Spol fremover noen få år, og de fleste powerbankene kan tilby mellom 2000mAh og 10.000mAh strøm. Jo høyere mAh (milliamperetimer ), desto flere ganger kan du lade opp enheten din før det er nødvendig å lade powerbanken.Mindre, men større
Telefoner blir større, men den fysiske størrelsen på Power Banks blir mindre. Bedre teknologi har gitt oss mulighet til å øke energien fra en powerbank uten å måtte øke størrelsen.Forventet levealder
Den generelle forventede levetiden til en powerbank bestemmes av flere faktorer:
1. Hvor ofte lader du: Hvis du lader enheten flere ganger om dagen, vil batteriet i strømbanken degradere raskere enn noen som lader en gang i uken. Det interne batteriet til en powerbank vil nedbryte en svært liten prosentandel etter en stund med hver bruk. Dette er det samme i alle batteridrevne enheter; telefoner, nettbrett, digitale kameraer ...
2. Powerbank kvaliteten: Dette er en viktig faktor. Produsenten og modellen til powerbanken vil avgjøre hvor lenge den varer. Her på Flashbay selger vi høykvalitets powerbanks som er designet for å vare i flere år. Det er alltid godt å sjekke garantiperioden når du kjøper en Power Bank.

3. Omsorg: Oppbevar powerbanken på et kjølig, tørt sted, og det vil tjene deg i flere år. Oppbevar strømbanken din i fuktige og varme forhold, og powerbanken vil tjene deg i flere måneder, ikke år.

Dette er de 3 viktigste faktorene som er avgjørende for levetiden til en powerbank. Vårt råd er å bruke litt mer penger når du kjøper din powerbank, og sørg for at du kjøper fra en anerkjent leverandør. Hvis du tar vare på den etter hvert bruk vil den kunne lade opp enhetene i mange år.Interessert i en noen powerbanks?
Besøk vår powerbank side og fyll ut et tilbudsskjema.  En av våre kundekonsulenter vil komme i kontakt med utkast og priser.


flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.