Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Nye produktlanseringer 

Som ledere innen salgsfremmende produkter, utvikler vi kontinuerlig nye modeller til vårt sortiment. Denne måneden er vi glade for å kunngjøre tre nye modeller som er med i Flashbays katalog over produkter.

Marathon drikkepose
Med en kapasitet på 400ml og fleksible kropp er Marathon drikkeposen et fantastisk gaveemne for din neste konferanse eller begivenhet. Finnes i svart, blått eller hvitt, og vi kan screenprinte din logo, slagord og nettside på forsiden av posen i nøyaktig detalj via vår avanserte screenprinting teknologi. Hver modell leveres med en praktisk karabiner.Star multiverktøy
Star multiverktøy kombinerer 5 verktøy i 1 praktisk modell og har et stort trykkområde til å screenprinte eller lasergravere logoen din. Ergonomisk utformet, inkluderer Star en styluspenn, tohodet skruetrekker, linjal, vater og kulepenn.Hoop ringholder til mobil
Hoop er kompatibel med alle smarttelefoner, og en stilig og slank ringholder som enkelt festes til telefonen via den selvklebende baksiden. Trykkområdet kan fototrykkes med bilde, logo og mer. Hoop har også et praktisk kickstand, perfekt for å se videoer på enheten.Klar for et tilbud? 
Se enkelt vårt utvalg og be om et tilbud. En av våre kundekonsulenter vil ta kontakt med priser, trykkmetoder og vareprøver. 


flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.