Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg
Mobil grip for ditt neste event

Mobil grip er det nyeste smarttelefon-tilbehøret som er perfekt for å øke populariteten, og logomerkede mobil grip blir raskt det mest populære produktet som skal distribueres på konferanser og arrangementer. Med deres utvidede trykkområde og superfunksjonell design er det ikke overraskende at de er en stor hit. 


Her på Flashbay tilbyr vi for tiden to forskjellige modeller å velge mellom. Vår første er Grip modelen, som kommer i 4 fargevalg av svart, hvitt, rødt og blått. Det store trykkområdet kan være screenprinted med din logo, nettsideadresse, slagord og mer. Vår andre modell er Hoop ringholder som har en fantastisk sølvfinish og et stort trykkområde til fototrykk med ditt bilde, logo og slagord.


Begge modellene kan festes til smarttelefonen via en selvklebende bakside. Du fjerner bare beskyttelsesfilmen og trykker mot baksiden av telefonen i 30 sekunder, hvorpå den er ordentlig på plass. Våre modeller har også et praktisk kickstand som er flott for å se videoer på telefonen din.Klar for et tilbud? 
Besøk enkelt vår mobil grip side, fyll ut et tilbudsskjema og en kundekonsulent vil komme in kontakt med deg angående priser og trykkmetoder.

flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.