Twister

Blogg USB kabel FAQs

Her på Flashbay tilbyr vi en rekke USB kabler, klare til å bli merket med din logo. Disse praktiske salgsfremmende produktene er populære på arrangementer, og i lys av deres lille størrelse, er det perfekte tillegget til enhver Goody Bag. I vårt siste innlegg svarer vi noen av de vanligste spørsmålene vi mottar om USB kabler.

Hva gjør en USB kabel? 
En USB kabel kan fungere som en laderforbindelse mellom strømforsyning og enheten, vanligvis en telefon eller en nettbrett. Den ene enden av USB kabelen er vanligvis en standard USB-kontakt. Den andre enden kan være en USB-C-kontakt, lightning adapter eller mikro-USB. Mange USB kabler støtter også dataoverføring mellom enheter, vanligvis en stasjonær eller bærbar datamaskin og din telefon eller nettbrett.


Hvilket tilkoblingsalternativ bør jeg velge?
Hvis du bestiller merkede USB kabler for et event foreslår vi at du bestiller en blanding av tilkoblingsalternativer som passer alle mottakerkrav. Hvis du for eksempel bestilte 600 enheter av Connex modellen, kan du få 200 av hvert tilkoblingsalternativ. USB-C, lightning adapter og Micro-USB.

Hvordan vet jeg om USB-kabelen min fungerer?
Bare koble den ene enden til enheten og den andre enden til en strømforsyning, stasjonær datamaskin eller bærbar PC. Enheten bør da gjenkjenne tilkoblingen og enten lade eller vise det relevante tilkoblingssymbolet.


Mer informasjon
Hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille noen USB-kabler med logoen din, kan du besøke vår USB kabel side og fyll ut et tilbudsskjema. En av våre kundekonsulenter vil da være i kontakt med priser og merkevarevalg.

flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.