Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg
Flashbay sponser Atlantic Ambition

Vi er glade for å kunngjøre at Flashbay nå er stolte sponsorer av Atlantic Ambition som skal konkurrere i Talisker Whisky Atlantic Challenge den 12. desember 2019. Konkurransen omfatter en 3000 kilometer rotur over Atlanterhavet
Atlantic Ambition er 4 skolevenner som vil ta fatt på en 3000 kilometer rotur over Atlanterhavet for å bidra til å skaffe penger til veldedighetsorganisasjoner for havet, inkludert Marine Conservation Society og Surfrider Foundation Australia. Jon Merotra, Ewan Bell, Ed Wilson og James Protherough er tidligere RGS Worcester elever som nå bor i Hemispheres. De vil konkurrere mot 30 andre lag fra hele verden."Løpet er kjent som 'Verdens tøffeste ro-konkurranse', da lagene møter tøffe utfordringer som vind styrke orkan og 15 meter høye dønninger. Det er faktisk flere som har vært i verdensrommet enn de som har rodd over Atlanterhavet, sier James. ”Den ekstra fysiske belastningen av utmattelse, søvnmangel og mulig hallusinasjon tester ytterpunktene i samarbeid og menneskeheten. Ved å ta en så enorm utfordring, er vårt mål å meningsfullt støtte det fantastiske arbeidet som velforeningen gjør, og med det bidra til å snu trenden med plastforurensning. "
For å ta utfordringen et skritt videre, har teamet også jobbet i samarbeid med et USA-basert selskap som heter Smartfin. Dette for å tilpasse sin innovative surfebrettfinne til bruk på sine havrobåter.
"Smartfin er en surfebrettvin med oseanografiske sensorer, den er designet for å samle inn data for forskere / forskere," sa Kat Hammond fra Smartfin. "Vi bruker også Smartfin som et verktøy for å engasjere lokalsamfunn i samtale om klimaendringer og virkningen det har på havene."
"Når vi gjennomfører dette episke eventyret vil ikke Atlantic Ambition bare skaffe penger som hjelper oss å beskytte og rydde opp i den fantastiske blå planeten vår, men de driver også med verdifull forskning underveis med SmartFin-teknologien," sa Katherine Stephenson fra Marine Conservation Society.


Dette vil være første gang denne typen data blir samlet inn over et helt hav av en robåt, og teamet håper de kan gi et betydelig bidrag til vår forståelse av havene og strandlinjene.
Hvis du ønsker å finne ut mer om denne episke utfordringen, kan du besøke hjemmesiden deres og følge dem på Instagram og Facebook..

flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.