Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Vårt utvalg av gjenbrukbare sugerør

Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av vårt utvalg av gjenbrukbake sugerør, akkurat i tide for julegave sesongen! I skrivende stund har vi tre flotte modeller å velge mellom. Alle modellene kan merkes med din logo.

Funky
Vårt Funky sugerør av metall tilbyr fire alternativer for farger på tuten: Sort, hvit, blå eller rød. Den elegante metalloverflaten kan lasergraveres med din logo og slagord i presise detaljer. Funky kommer levert i en sikkert pappemballasje, som også inkluderer en praktisk sugerørbørste med hvert sugerør.


Fold
Fold har et unikt design som gjør at den kan brettes sammen og derfor skiller den fra andre gjenbrukbare sugerør. Reise esken kommer som standard med hvert sugerør, som også kan merkes med din logo. Vi tilbyr også halnssnor eller halssnor med logo, som gjør den til en flott gave for arrangementer og konferanser. 


Straight
Straight er en vakkert designet modell som er klar til å merkes med din logo. Det lette og holdbare materialet sikrer at sugerøret kan brukes igjen og igjen, som gir logoen din stor eksponering hver gang det er i bruk. 


Klar for et tilbud?
Besøk enkelt vår hjemmeside og fyll ut et tilbudsskjema. En av våre vennlige kundekonsulenter vil ta kontakt innen kort tid angående vareprøver, priser og trykkmetoder. 

flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.