Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Gjør deg klar for 2020

2019 var vårt travleste år så langt, og 2020 ser ut til å bli enda travlere. I løpet av de siste 12 månedene har vi lansert dusinvis av nye modeller i kategoriene minnepinner, powerbank, drikkeflasker, audio and gadgets. I 2020 lanserer vi flere modeller, nye produktkategorier og et større utvalg salgsfremmende gaveideer.

Begynn planleggingen
Mange av kundene våre planlegger behovet for reklameprodukter de første ukene av året. Som en del av tjenesten vår hjelper vi hver klient med å velge de kampanjeproduktene som passer best for året som kommer.


Varier
Når vårt produktsortiment vokser, begynner vi å se at flere kunder bestiller en kombinasjon av kampanjeprodukter i stedet for bare en type. For eksempel kan en ordre på 1000 enheter inneholde 500 merkede minnepinner og 500 merkede vannflasker.


Tilbehør
Å legge til et spesielt preg, for eksempel en merket presentasjonsboks for hvert kampanjeprodukt, er en populær måte å gi arrangementet ditt et løft. Det meste av tilbehøret vårt kan merkes med din logo, slagord, nettside og mer.


Ikke vent
Besøk vår nettside og ta kontakt i dag angående siste priser. Vi kan trykke og levere fra bare 5 virkedager, men det er alltid bedre å planlegge fremover for å sikre at arrangementet ditt går så smidig som mulig.


flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.