Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg BPA Fri Drikkeflasker

Vi er stolte av å si at alle våre drikkebeholdere er uten BPA. Men hva er BPA? Og hvorfor skal du være klar over det når du kjøper merkede vannflasker eller reisekopper?
BPA
BPA står for 'bisfenol A', som er et kjemikalie tilsatt husholdningsplast som matbeholdere, hygieneprodukter og noen drikkebeholdere. BPA kan komme inn i systemet ditt gjennom disse produktene som kan ha negative helseeffekter, som beskrevet her.
BPA er et poeng å ta i betraktning når du kjøper salgsfremmende drikkebeholdere, men det er andre områder å se på også ...
Sikkerhetssertifikater
Når du kjøper merkede drikkebeholdere, er det også viktig å se etter de relevante sikkerhetssertifikatene for mat og drikke. Disse sertifikatene skal være fra akkrediterte tredjepartsorganisasjoner og tydelig skissere hva som er testet. Igjen, dette er standard praksis for Flashbay, men dessverre ikke tilfelle for alle andre selskaper der ute.Miljøvennlig design
En annen faktor å vurdere er om produktet faktisk er designet for å bli brukt om og om igjen. Økningen i popularitet for salgsfremmende drikkevarer er designet for å stoppe engangsplastikk, samtidig som mottakeren tilbyr et produkt som har lang levetid og som kan brukes på nytt over mange år.Leter du etter mer informasjon?
Bare gå til hjemmesiden vår og ta kontakt via vårt telefonnummer eller skjema for hurtig tilbud. Vi kan deretter diskutere dine salgsfremmende produktbehov mer detaljert.

flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.