Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Vår Rest telefonstativ

Rest telefonstativ modellen har nylig blitt med i vårt gadget-utvalg. Et fantastisk promoteringsprodukt som er kompakt og praktisk, noe som gjør det til en kjekk giveaway på konferanser og arrangementer. 


Merket telefon tilbehør
Det er stor etterspørsel etter tilbehør til mobiltelefoner på eventer, messer og konferanser. Her på Flashbay er vi stolte over å tilby et utvidet utvalg av alternativer som kan merkes med din logo. Dette inkluderer kortholder til smarttelefon, mobilgrep og nå, Rest mobilstativ. I tillegg til dette tilbyr vi også en rekke minnepinner som er kompatible med mobiltelefoner. 

Rest modellen
For tiden tilgjengelig i sort, hvit, rød og blå, og Rest er kompatibel med alle de største smarttelefon- og nettbrettmerkene på markedet, takket være sitt unike hengslede design. Trykkmetoder
Vi kan screen printe din logo og slagord på begge sider av Rest. Screen printing metoden gir mulighet for flerfarget trykk opptil 4 farger.

Designet for å bli brukt om og om igjen
I likhet med våre andre modeller er Rest designet for brukes daglig. Dette sikrer at merkevaren din får maksimal eksponering ved bruk. Den har også et holdbar design, slik at den kan brukes mens du er hjemme eller på kontoret.Ønsker du mer informasjon?
Besøk enkelt vår hjemmeside og fyll ut et tilbudsskjema. En av våre kundekonsulenter vil så komme i kontakt angående priser, trykkmetoder og vareprøver.


flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.