Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Kule minnepinner

I over 15 år har vi levert logomerkede minnepinner til selskaper over heler verden. I vårt siste innlegg ser vi nærmere på noen av våre kuleste modeller, og hvordan du kan merke disse til din neste giveaway, konferanse eller event.

Wafer
En av våre mest populære modeller, Wafer, er en slående minnepinne som kan fotoprintes med bilde, logo, slagord og mer takket være de store trykkområdene. Wafer er bare 2.2mm tykk, noe som gjør at den glir rett inn i lommeboken eller vesken.Nature
Nature er en stilig minnepinne skjært ut av lønnetre som kan lasergraveres eller fargetrykkes med din logo. Vi har et stort utvalg kapasiteter å velge mellom, fra 2GB og helt opp til 128GB.


Twister Go
Vår Twister Go modell er lillebroren til vår populære Twister modell. Twister Go har en dobbel kontakt og kalles ofte for en "On-the-Go" (OTG) minnepinne. Den ene enden kan kobles til din stasjonære eller bærbare datamaskin med standard USB-kontakt. Den andre enden er et valg mellom USB-C eller Micro-USB kontakt, klar til bruk sammen med din mobiltelefon, nettbrett eller ditt digitale kamera.Vil du se vårt fulle sortiment?
Besøk vår hjemmeside for å se vårt utvalg av minnepinner. Du kan fylle ut et skjema å få et hurtig tilbud og vi vil ta kontakt angående priser, vareprøver, trykkmetoder og mer.


flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.