Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg
Hvordan finne riktig salgsfremmende produkt for din bedrift

Lurer du på hvilket salgsfremmende produkt som passer for din bedrift? Da har du kommet til rett sted. Salgsfremmende produkter gir bedriften din en kostnadseffektiv måte å markedsføre merkevaren på, øke bevisstheten og bygge kundelojalitet. Derfor er det viktig å velge riktig salgsfremmende produkt for din bedrift. For å hjelpe deg med å avgjøre, skal vi dekke de viktigste trinnene virksomheten din må ta når du ser etter det rette salgsfremmende produktet.

Fokuser på din merkevare

Husk størrelsen på trykkområdet på salgsfremmende produkter. Dette er ditt primære område for å vise frem din logo og kontaktinformasjon. Jo større logoen jo lettere er det for kundene å gjenkjenne. Dette hjelper deg med å øke intrykket hver gang de bruker produktet.

Gjør det relevant for kundene dine

Hvis du vil at din produkt skal bli husket, må kundene ha en praktisk bruk for den. Tenk på bransjen du er i, og hvilke produkter som vil være nyttige for kundene dine, f.eks Bluetooth® trådløse hodetelefoner vil være perfekt for et treningsstudio.

Vurder å tilby et gavesett

Dine kunder vil ikke alltid vite hvilke kampanjeprodukter de liker. Det er derfor å tilby et gavesett, slik at du kan vise frem en rekke salgsfremmende produkter for å tiltrekke kundens oppmerksomhet.

Merkefarger

Mens de fleste salgsfremmende produkter er ganske like, er en måte virksomheten din alltid kan skille seg ut, å merke produktet med bedriftens farger. På denne måten kan du øke bevisstheten både med logoen og merkevaren. Pantone® fargetilpasning hjelper deg med å merke dine produkter med dine eksakte merkefarger.

Du kan se mer unike kampanjeproduktideer på vår nettside, hvor du også kan be om et tilbud.


flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.