Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Flashbay launches Drinkware range

Over 2.2 milliarder kopper med kaffe drikkes hver dag rundt om i verden, hvor omtrent 1 milliard blir konsumert i takeaway kopper. Dette har stor innvirkning på miljøet, noe som de fleste mennesker har blitt mer bevisst om. Det er derfor ikke rart at gjenbrukbare kaffekopper begynner å dukke opp på din lokale kafé, supermarked og nå på Flashbay.

Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av vår nye Drinkware serie som inkluderer gjenbrukbare reisekopper og vannflasker. Alle kan merkes med din logo, slagord, nettsideadresse og mer.
La oss se nærmere på modellene i Drinkware-serien.

Café
Den 395ml store Café reisekoppen er tilgjengelig i sort, blå, rød eller hvit og har to store trykkområder for din logo og merkevaremelding. Når den ikke er i bruk, kan den  komprimeres ned i en reisevennlig størrelse. Du kan også bruke den praktiske hanken og feste på ryggsekken.Compresso
En populær reisekopp som kan komprimeres til en hendig platelignende størrelse når den ikke er i bruk. Compresso kan holde opptil 275 ml varm eller kald væske og har et stort trykkområde på lokket for logoen. Tilgjengelig i svart, blått, rødt eller hvitt.


Vår drinkware serie inkluderer også vannflasker, modellene Hydro og Vita som er en gode ideer for eventer og konferanser. 

Hydro
Hydro gjenbrukbare vannflaske har et stort trykkområde som er perfekt for logo, slagord og nettstedadresser. Den kan holde opptil 600 ml kald væske og har tre fargevalg for lokket;sort, blå eller hvit. Vita
 Vita vannflasken er tilgjengelig i 750ml eller 400ml, og er en levende måte å markedsføre bedriften din \ på. Den slanke metalliske ytre kan screenprintes eller lasergraveres med logoen din. Vita har også en kul karabin på lokket.


Klar for et tilbud?
Enkelt besøk vår Drinkware side og be om et tilbud. En av våre vennlige kundekonsulenter vil komme i kontakt med deg med priser og utkast. 


flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.