Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Bruk din USB minnepinne - Fem gode ideer

USB minnepinner har eksistert en stund nå, men her hos Flashbay søker vi alltid nye måter å få mest mulig ut at et av vårt favoritt promoteringsprodukt. Her er fem kule bruksområder for USB som du kanskje ikke har vurdert før. 

1. Låse og låse opp pc'en din
Du kan laste ned gratis app'er på din USB minnepinne som vil gjøre det til en tilgangskontrollstasjon - en fysisk nøkkel for datamaskinen. USB minnepinnen kan deretter kobles til og frakobles fra enheten for å låse opp eller låse PCen henholdsvis.

2. Tilkobles trådløst nettverk
For øyeblikket er denne funksjonen bare tilgjengelig med Windows, men det er mulig å lagre det trådløse nettverks navn, passord og annen informasjon på USB minnepinnen, som gjør at du raskt kan koble til Wi-Fi på andre enheter uten behovet for gjentatte ganger å bruke passordet ditt. 

  
3. Lagring av dataspill
For å spare diskplass på din datamaskinen kan du installere dataspill direkte på en USB minnepinne og kjøre dem derfra. Dette vil øke hastigheten på datamaskinen, men det kan fortsatt være nødvendig å bruke en disk for å spille spillet, avhengig av hvordan spillet ble kodet.

4. Øke RAM-en
ReadyBoost er en spesiell diskbuffertjeneste for Windows Vista 7, 8, 8.1 og 10 som bruker raske flyttbare enheter, som USB minnepinner, for å øke hastigheten på mindre tilfeldige disklesninger. Med andre ord fanger det noe av dataene til USB minnepinnen i  lynhastighet.

5. Dead Drops
Dead Drops er et anonymt, offline person til person fildelingsnettverk i offentlige rom, hvor USB minnepinner er innebygd i vegger, og er tilgjengelige for alle i det offentlige rommet. Spredt over byer globalt, er alle invitert til å slippe og / eller finne filer på en "dead drop" - alt du trenger å gjøre er å koble den bærbare datamaskinen til en vegg!

flashbay Forfatter: Chris Anguelov
2 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Scott | 15 Apr, 2018
Dead drops, what a wonderful way to pick up a virus
Sarah Chambers, Flashbay | 09 May, 2018
Hi Scott, 

While it’s great to see USBs involved in such a community-engaging event remember that you don’t know what the drives contain so we would always advise that you make sure you have a good antivirus program running before plugging in - if you are brave enough to participate, please back up your laptop!

Have you found any dead drops in your area?
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.