Blogg Bruker USB minnepinner for å gjøre veiene tryggere

En stor bilprodusent i USA er i ferd med å sende over 1 million USB minnepinner til sine kunder for å løse en stor feil ved kjøretøyenes innebygde datamaskin.

Feilen ble avslørt av amerikanske hackere og tillater hovedsaklig at hackere får adgang til kjøretøyets innebygde datamaskin, og kan dermed kontrollere motor, styring og bremser. Denne feilen rammer omtrentlig rundt 1.4 millioner kjøretøy.

Etter avsløringen har produsenten handlet raskt og startet et omfattende prosjekt for å oppdatere programvaren ved hjelp av USB minnepinner.




Eierne av de aktuelle bilene vil bli tilsendt minnepinner og bedt om å koble den til bilen sin for å laste ned en programvareoppdatering og dermed beskytte bilen sin fra potensielle hackere.

Som minnepinne med logo spesialister er vi alltid på utkikk etter nye og spennende bruksområder for minnepinner, og dette er en av de mest høyprofilerte sakene i vinden. Når menneskers liv er i fare viser det virkelig hvor allsidig og viktig USB minnepinner har blitt.

Hvis du er interessert i minnepinner med logo av høy kvalitet kan du fylle ut få tilbud skjema og en av våre kunde konsulenter vil ta kontakt så snart som mulig for å diskutere dine spesifikke behov.

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.