Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Data opplasting

En av Flashay`s mest populære services er Data opplasting muligheten til å ha minnepinner med din logo og forhåndslastet med deres innholdet.

Dette ekstra markedsføringsverktøyet er et unikt tilbud i markedet for reklameprodukter.I stedet for å oversvømme kunder med løse reklamemateriell som ofte umiddelbart blir kastet, er kundene er i stand til å motta en enorm mengde innhold på en liten minnepinne. Datafilene kan til og med låses for å forhindre sletting og forsikre at minnepinenne fungerer som et permanent reklame produkt.


Den forhåndslastet minnepinnen gir stor allsidighet, fra små fotografbyrå og musikere som laster opp portefølje bilder og lyd, til multinasjonale selskaper som tilbyr selskapsanalyse, brosjyrer, kataloger, presentasjoner og magasiner. Alternativene er nesten ubegrensede, og de kan bli presentert i et langvarig og praktisk format - med forhåndsinstallert data, har sluttmottakeren av minnepinnene muligheten til å utforske innholdet i sin egen tid og i sitt eget tempo, i motsettning til å være overveldet med informasjon på en gang. Du kan lese mer om hvilken type filer som kan forhåndsopplastes her.

Hvis du ønsker å kjøpe minnepinner med deres data filer forhåndsopplastet er det bare å fylle ut vårt få tilbud skjema og en av våre dedikerte kundekonsulenter vil ta kontakt så snart som mulig.


flashbay Forfatter: Chris Anguelov
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.