Twister

Blogg Det er ikke for sent

Med våre standard 5 virkedagers leveranse, er det ikke for sent å bestille minnepinner som julegave til kolleger og kunder. Under er våre topp fem modeller for jul.

Wafer
En av våre mest populære modeller med et stort trykkområde hvor du kan trykke fullt fargefoto. Wafer er kun 2.2mm i tykkelse slik at den passer perfekt i en lommebok.


Nature
Laget i tre er Nature en elegant modell. Din logo kan screenprintes eller laser graveres. Den har også en liten ring slik at du enkelt kan feste den på nøkkelknippet.


Pop
Perfekt til høytidene, Pop funker som både USB og flaskeåpner. Pop er laget i aluminium med plast kant rundt. Du kan enten scrreenprinte eller laser gravere logoen din på begge sider.


Light
Light er en annen multifunksjonell minnepinne. Som navnet indikerer,har Light et lite LED lys som aktiveres ved å klemme de to logo trykkte sidene sammen. Fullt fargefoto er tilgjengelig på denne praktiske modellen.


Gyro
Gyro er en flott modell for julen. USB kontakten skrues inn og ut ved å snu på den hvite basen nederst på modellen. Begge sider av Gyro can screen printes med din logo.


Klar til å bestille?
Fyll ut vårt få tilbud skjema og en av våre dedikerte kunde konsulenter vil kontakte deg så fort som mulig.

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.